Livet är orättvist

Idag är det den 31 augusti. Imorgon är det den 1 september. Det innebär att det imorgon är 10 dagar kvar till den 11 september.


Den 11 September dog tusentals oskyldiga, civila, poliser, brandmän, folk från byggnaden och passagerarna från båda planen. Det skakade en hel värld. Det är den mest betydelsefulla händelsen hittills under 2000talet. Det kommer stå om denna tragedi i våra barnbarns historieböcker, vi kommer att bli påminda om detta varje år vid det datumet. Jag påstår inte att jag inte tycker att det är synd om alla offer som oskyldigt miste livet pga denna tragiska händelse ....



.
..MEN..



.... vad hände med alla barn i Irak som dör varje dag pga kriget där borta? Eller i Palestina & Israel? Jag såg en död liten flicka för ett tag sen i tv-rutan som hade dött pga oroligheterna i Libanon. I Kenya rådde det krig för inte så längesen. I många delar av afrika dör barn varje dag för att de inte har mat för dagen. Jag skulle kunna rabbla upp hur många saker till som helst men jag tjänar ju inget på det. Däremot tjänar folk på att göra miljontals filmer om WTC dådet. Det här är ett stort bevis på att folk är olika mycket värda, enligt vissa. Måste det krävas en stor händelse, så som ett terrordåd, i ett i-land för att vi ska börja bry oss? Som jag nämnde tidigare, vi är blåögda som FAN! Vi VILL inte se.

Barn dör av svält och är hemlösa för att nån jävel från USA vill åtkomma deras rikedomar, som olja tex, men ja, det är OKEJ?? DET SKA DET INTE VARA!!!!!! Det ÄR inte okej.

Vet ni vad? jag SKÄMS som fan. Jag skäms verkligen.

Här sitter jag med mobilen i handen, laptopen i knät samtidigt som jag käkar risifrutti. TVn är på framför mig, filmen en prinsessas dagbok 2 går just nu och jag tittar inte ens. Jag tittar inte för jag har redan sett den. FATTAR NI HUR JÄKLA BRA VI HAR DET?!?!?!?! För det gör inte jag. Jag tar detta för givet och glömmer bort det ibland. Jag skäms över hur sällan jag ägnar folk med ett annat livsöde en tanke.


Jag kikade på Extreme Home Makeover förut och som alltid sitter jag där och snyftar lite i slutet då man får höra deras tragiska historia om varför dom förtjänar det huset. Alltid lika sorgligt.

Denna gång var den lyckligt lottade som fick det där fantastiska huset en marinsoldat som var med under terrordådet den 11 september och räddade många liv. Han är en hjälte för Amerika som riskerade sitt liv för att kämpa för sitt land.


Det slog mig att livet är så fruktansvärt orättvist!

Enligt mig förtjänar den där unga ensamstående 4-barnsmamman som kämpar var dag för att ge sina ungar mat huset mycket mer än en marinsoldat.


Dagens outfit

Heeeeeeiiiisaaaaan!
Idag har jag fikat med min väninna och druckit tjugoelva stycken café latte. hihihi.
Vi var på världens mysigaste (läs: dyraste) café som heter "Just For Rich Bitches". Ligger mitt i London *fniss*.
Tog en snabbis dit med jetplanet, och nu är jag hemma. Shit vad trött jag är, det var verkligen ansträngande att bära på gucci väskan. Gud så tung den är. hehehe kan ju bero på mina feta tusenlappar (oj, skrev jag feta?) som ligger och väntar på att bli omhändertagna.

Slänger in en dagens outfit lite snabbt...



(Min väninna till vänster och jag till höger)

Lila halsband som matchar mina exotiska lila brallor - från mormors garderob
tofflor - köpta på NK
strumpor i olika färger och mönster (ny trend) - sytt själv
himmelsblå skjorta - H&M 2000 kr
fleecetröja/jacka - vill helst inte berätta vart jag köpt den eftersom att jag vet att den är så omtalad  
gucciväskan är osynlig
..och så våra kaffekoppar såklart.. HE HE!!

Tankar

Ibland så kommer den där jätte seriösa sidan fram, och jag blir känslig och tankarna sätter fart... tänker på allt mellan himmel och jord. Just nu sitter jag och tänker på saker som har hänt på sistonde, sådär 3 år tillbaka ungefär. Vad har jag åstadkommit på 3 år? Rätt mycket tycker jag, dels för att jag har valt min framtid och sen också för att jag har lärt mig så mycket om mig själv. Jag tror att jag har mognat till riktigt ordentligt under dom här tre åren. Framförallt tror jag att jag har lärt mig hur människor fungerar.
Jag har tagit avstånd från vissa människor som stått mig nära tidigare, insett att vi inte längre fungerar ihop. Det är allt ifrån vänskap till kärlek. Jag tror det finns en anledning till varför vissa människor från det förflutna inte finns med en i nuet. Det man trodde var helt rätt DÅ, visade sig vara allt annat än rätt och det beror nog mycket på att man vågat inse sanningen om personen. Ingenting varar förevigt och man ska aldrig ta något eller någon för givet, det är också något jag lärt mig. Det jag trodde stod närmast om hjärtat och den vänskapen jag trodde var starkast visade sig vara helt fel, och det är inget jag är ledsen över utan snarare tvärtom, jag har lärt mig utav mina misstag.
 ...nu säger jag inte att personerna (i mina tankar) har varit några misstag, utan tvärtom, jag är jävligt glad för det som hände. Men däremot har jag lärt mig utav felen jag gjorde under perioderna då jag trodde att allt stod som mest rätt till, lärt mig att inte vara blåögd och tro att allt är bra när det i själva verket inte är bra alls. Ibland undrar jag hur fel man egentligen kan ha om en person. Man fattar tycke för någon, ger den all sin tillit och kärlek och sen en dag.....rinner allt ut i sanden. Tänk att man offrar så mycket för någon, så mycket av sin tid, så mycket av sitt allt och sen försvinner allt bara? ingenting betyder plötsligt någonting längre? Det man trodde skulle vara förevigt ägnar man inte ens en tanke åt längre. Det skrämmer mig. Men kanske inte nu längre, då jag som sagt LÄRT mig utav mina misstag, nu vet jag hur jag ska agera nästa gång jag hamnar i samma situation. Jag vet också att ingen är värd att offra allt för, för att INGENTING varar förevigt.      
Människan är blåögd


................over and out

Pratar jag för mycket?

Ibland så får jag för mig att jag pratar alldeles för mycket. Jag kan liksom se folks ansiktsuttryck om hur de bara vill skrika ut HÅLL KÄFTEN eller stänga av mig på något vis. Detta gör jag ju naturligtvis inte framför folk som jag inte känner (som jag nämnde förut... jag kan vara ganska blyg) utan det är istället mina vänner och min familj som drabbas *haha*
Hur som helst, jag har ärligt talat tänkt på det. Pratar jag för mycket?
Jag kan ringa min kompis ibland utan att ha något speciellt att prata om. Jag bara babblar på. Om ALLT!
Jag märker att hon låter irriterad och ointresserad så jag frågar: Är du själv?
Då svarar hon alltid, VARENDA GÅNG, "Nej, jag är med blabla"
Och det brukar hon säga efter typ 10 minuter. Haha.
Jag antar att det är för att hon aldrig hinner säga någonting eftersom att hon inte får en syl i vädret. Det finns liksom inget mellanrum för henne att hoppa in i. Haha!



Roliga konversationer

Okej, jag har ju lagt ut roliga konversationer mellan mig och Gabbe. Men de är ingenting jämfört med de här;
Hittade denna i någons blogg, kommer tyvärr inte ihåg vad hennes blogg hette men hur som helst så är det en rolig konversation som har bivit sparad och sedan skickad till en hemsida

Den är vääääldigt lång, men värd att läsa. HAHA asså den är så sjuuukt rolig :D..och äcklig!

<Samanen> Jag måste nog ta livet av mig...
<Samanen> :(
<Giffler> Eh. Va? Vafan har hänt?
<Samanen> Ehm.. Vettefan om jag kan berätta.. Det värsta, mest pinsamma jag varit med om.. Vet inte vad jag skall göra.. Har panikångest i hela kroppen..
<Giffler> .. Du har ju ändå inget att leva för. Då kan du ju ändå berätta! ;D
<Samanen> ..Alltså.. Ok. Men inte ett jävla ord om det. Jag har gjort bort mig så jävla hårt. Mår så jävla dåligt..
<Samanen> och jag brukar göra bort mig jävligt ofta... Men detta slår allt
<Samanen> Alltså... Du vet tjejen från etage-kvällen.. Vi har fikat ett par ggr och igår skulle jag komma hem till henne..
<Giffler> Jenny?
<Samanen> Ja. Hade jobbat tidigt skift och var jävligt trött. Men jag drar dit och tjejen är snäll och bjur på kaffe..
<Samanen> .. äsch.. fan.. skit samma.. kan inte berätta..
<Giffler> KOM IGEN NU! Har man sagt A får man fan säga B!!
<Samanen> ... vafan... ok.. men fan för dig om du jävlas sen..
<Samanen> Alltså.. Jag var skittrött. Drack säkert 5-6 koppar kaffe.. Grejjen är att jag kan bli jävligt illamående om jag dricker förmycket kaffe..
<Samanen> Men just nu ville jag bara piggna till så jag kunde göra ett gott intryck.
<Samanen> Magen blir iaf helt kass.. Och efter ett tag så känner jag att magen bullrar till ordentligt. Jag vet att jag kommer skita diarré. Det känner man.
<Samanen> Grejjen är.. Jag skiter helst hemma. Och jag vill absolut _inte_ skita hos bruden.. Vi känner knappt varandra.. Och jag vill inte sprutlackera hennes toalett under en kaskad av höga prfrfrlplprfrrrrtrt-ljud.
<Giffler> Haha.. Ja?
<Samanen> Men jag känner att skit-vattnet är påväg.. Så jag ursäktar mig med att jag måste låna toaletten.. Trots allt. Jag hade aldrig hunnit hem.
<Samanen> Jag sätter på kranen, lägger lite papper i toaletten och sätter igång. Skiten flödar som ur en brandspruta. Harrejävlar vad jag våldtar den stackars toaletten. Hörde den nästan ropa på hjälp..
<Samanen> Nu plingar det naturligtvis på dörren. Jag hör att hennes jobbiga storasyrra är på besök. (Dasset ligger nästan vid ytterdörren)
<Samanen> Fan, tänker jag och bajsar vidare.. Försöker hålla igen lite, för att dom inte skall äcklas sönder utanför dörren..
<Samanen> Men dom jävla bajsångorna, i kombination med mitt illamående gör att klökreflexen sätter igång. Så undertiden skit rinner från min röv så råkar jag hosta upp en hel del kaffe... Över kallingarna vid knäna och en liten svart pöl på golvet..
<Giffler> AHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAH! Snälla säg att du ljuger!
<Samanen> För helvete. Du känner mig. Vafan skulle jag ljuga för? Inget att vara stolt över precis..??
<Samanen> Iaf. Jag har skitvatten kommande ur röven. Badrummet stinker värre än en trasig toalett på roskilde.
<Samanen> Vad i helvete tror du händer?!!?! HENNES JÄVLA IDIOT-SYRRA ÖPPNAR DASSADÖRREN. Det jävla låset funkar inte!!!
<Samanen> Jag får ren jävla panik och reser mig upp och bara gallskriker! Hennes syrra skriker till av chocken.
<Samanen> Och nu kommer bruden springande! Bägge tittar på mina kallingar på golvet, som vadar i en svart sörja.
<Samanen> Jag fattar att dom tror att jag bajsat ner mig. Toan stinker ju dessutom av avföring.
<Samanen> Jag kommer inte på vad jag skall säga.. Så jag står helt enkelt med skit i röven, svarta blöta kallingar om anklarna och skriker "DET ÄR KAFFE! KAFFE! KAFFE!! DET ÄR KAFFE!!". Jag måste ju sett ut som en mongoloid.
<Samanen> Iaf.. Jag slängde igen dörren. Torkade mig på 2 sekunder och springer hem med skit mellan skinkorna.. Har inte vågat slå på min mobiltelefon sen det hände... Jag svär... Allt är sant.. Inte ens en enda jäkla överdrift..
<Giffler> .. Detta.. måste sparas.. För alltid.
<Giffler>HAAAAAAAAAAAAAAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAH!!!!!!!!!!!
<Samanen> tack för stödet... dra åt helvete med dig...
<Giffler> HAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHAHHA!!!!!!!!!!! Jag skrattar så jag gråter!! HAHAHAHAHAHA!!!!
<Samanen> ..jävla idiot...

Hahaha, vidrigt eller hur?

puttinutt

Aaawwww kolla bebisarna,

image6

Den till höger kan inte vara större än en normal hand. sjukt söta!

Gabriel är knäpp

Gabbe som är sjuk, stackarn, sitter hemma och klagar.
Han berättar att han sitter och käkar choklad........


Nisrin: Vilken choklad käkar du då?

Gabbe: Marabou schweizernöt

Nisrin: Keff! Marabou digestive och daim är bättre

Nisrin: Asså inte vanlig daim utan marabou daim.

Gabbe: DIGESTIVEEEEEE?!?!?!?!?!

Nisrin: A? Vad? Digestive?

Gabbe: VILL DU ATT JAG SKA FÅ RÄNNSKITA?!?!?!?! :|

Gabbe: HUR FAN KAN DU KÄKA DIGESTIVE???????

Nisrin: HAHAHAHA VA?! Vad fan snackar du om?

Gabbe: AAA DIGESTIVE :| JAG KOMMER SKITA PÅ MIG. LÄGGA EN FET KOTTE.

Nisrin: *dör av garv* HAHAHAHAHAHA asså.. har du feber eller nåt? vad säger du?

Gabbe: JAG?! FEBER????? DE E DU SOM HAR FEBER....

Gabbe: DU VILL ATT JAG SKA FÅ RÄNNSKITA.

Nisrin: Du mår inte bra :( vadå rännskita?

Gabbe: Du vet inte vad digestive betyder på engelska va?

Nisrin: Nej :$

Gabbe: Det betyder.... vad fan heter det dära..... typ matsmältning?

Gabbe: Matsmältningsmedel. Man bajsar på sig.

Nisrin: HAHAHAHA neeeej eru dum?!?! Digestive är brittiska kex. D e marabou med kex

Gabbe: Ljug inte!


Haha om det är någon som får mig att skratta är det verkligen Gabriel. Han är så sjukt rolig!
Tack Gabi för att du förgyller mina dagar

.


Onej!

Kom på att det är skola imorgon. JAG VILL INTE! JAG VLL INTE! JAG VILL INTE!



Nisrin imorgon, antingen på förmiddagen innan lunch eller precis innan vi slutar för dagen på eftermiddagen;

image3

Berör det er också?

Jag klickar in på en gammal artikel på aftonbladet och bemöts av dessa hemska syner.

Sabira Sultana, 30. Var nygift och gravid. Men maken tyckteSaira Liagats, 26. Hennes högsta önskan var att få gå ut sko Irum Saeed, 30. Var på väg till marknaden för att handla matNajaf Sultana, 16. Straffades som femåring för att hon fötts

Det här är 4 unga kvinnor som alla blivit sönderbrända av syra som män hällt över dem. De är alla märkta för livet pga idioter till män som vill skada eller förnedra tjejerna. Detta är främst vanligt i mellanöstern, det har ingenting med reigionen att göra, det ligger mer i dess kultur, och det har skett sen dag ett. Allt handlar ju om heder, blir en tjej exempelvis gravid innan giftemål så är hon inte värd att ha vid liv längre. Hon blir en skam för familjen och det enda sättet att bli av med skammen är att märka tjejen för livet eller helt enkelt ta hennes liv. Det kan också handla om småsaker som att tjejen har kontakt med någon kille, bär kort kjol eller beter sig annorlunda (dvs inte som föräldrarna vill). Varje år begås ca 5000 hedersmord. Den sista bilden föreställer Najaf Sultana som är 16 år. När hon var 5 år hällde hennes far fotogen över henne och tände på när hon låg och sov. Varför? För att hon hade fötts till fel kön!!!!!!! De ville ha en son istället. Hon blev blind på ena ögat och har opererats 15 ggr. Jag förstår inte, hur kan människor vara så grymma? Fan jag blir så jäkla arg så det finns inte.

Ja, jag vet...

....Jag har inte uppdaterat särskilt ofta. Ska göra det.


Och du, "fiamedpuff".... jag skriver om vad fan jag vill när jag vill.
Tolka det på vilket fucking jävla sätt du vill. För jag skiter fullständig i dig kan jag säga ;) Du kan skita ner dig.
Varför ska man vara så jävla korrekt hela tiden för? Censureras hit och dit? Hell no, inte här.
Jag skriver om det JAG vill. Om det stör dig behöver du inte ens läsa. Ta det som du vill.
Jag skriver inte för din skull, utan för mina älsklingars och min egen ;)
To all the haters, jag har bara två ord... FUCK YOU!

Anledningen till att jag tog bort somalie-inlägget är för att JAG själv (dvs inte du, fiamedpuff.. eller ni andra heller för den delen) anser nu efteråt att det kanske var lite opassande.
Jag har egentligen ingenting emot somalier.
Grejen är egentligen att förstora upp fördomar som på ett eller annat sätt provocerar. Fördomar är något som existerar överallt, i princip i alla samhällsklasser. Och en fördom som jag vet att många har är just den här om somalier.
Jag är jävligt sarkastisk i min blogg, och för er som inte har fattat det, vad gör ni ens här?!
Jag tänker inte ljuga, jag har fördomar.. men å andra sidan, vem har inte det?
Det finns få (om ens någon?) som kan säga att den inte har det.

Den här bilden träffade mig


Så söt!

Minns ni när jag jobbade på dagis förut? Kom att tänka på en konversation jag hade med en liten tjej som heter Cassandra. Jag var ny och minglade runt......

Jag
- När fyller du år då?
Hon - Men jag är redan född!!
Jag - Haha jo jag vet, men NÄR föddes du?
Hon - Jag vet inte, mååååånga år sen
Jag - Hur många år sen var det då?
Hon - Typ hundra
Jag - HAHA oj, men när föddes du då? När?
Hon - JAG ÄR REDAN FÖDD!!!

Så sjukt gullig tjej! Hon var tre år. Så puttinuttig.

Snilleblixt

Det här har jag kommit fram till

- utländska import-killar e bögigare än svenska killar

- Iranier är det bögigaste folkslaget

-  Svenska killar (
med undantag vissa) är torrare än min kusins skämt

- Somalier är det mest hatade folkslaget
(fråga mig inte varför!)

- Det stämmer verkligen att iranier är hårigare än deras mattor

- Irakiska killar är sliskiga

- När turkar (
killar för det mesta) går så ser det ut som dom har bajsat på sig

- Tyskar tror verkligen att de är sjukt viktiga och att ALLA på fullaste allvar pratar tyska

Det här har jag kommit fram till idag

- Jag är uttråkad.

- Jag har fördomar

Grattis! Du får araber på köpet

En kompis skickade för länge sedan en video på när han levde rullare i t-banan och jag
gav honon en utskällning!
Det är såna här förortskickers som får blattar att framstå som pinsamma.

Det här är INTE roligt, sånt här gör man INTE på offentliga platser.
Jag tror minst 5 svenskar som befann sig i närheten fick hjärtattack. Stackarna!



MSNTERRORISTER!

Det absolut VÄRSTA jag vet är när man loggar ut och in hundraelva gånger på msn. Jag blir alltid så sjukt irriterad att jag bara vill strypa personen och jag svär att jag hade gjort det om personen suttit framför mig.
Jag menar, varför? VARFÖR?!?! Vad ska det vara fucking bra för?

"ASSÅ KUKPETTER, DU ÄR SÅ ROLIG OCH JAG ÄLSKAR DIG har loggat in"
Okej, intresseklubben antecknar.
"ASSÅ KUKPETTER, DU ÄR SÅ ROLIG OCH JAG ÄLSKAR DIG har loggat in"
Jo, jag har förstått det nu.
"ASSÅ KUKPETTER, DU ÄR SÅ ROLIG OCH JAG ÄLSKAR DIG har loggat in"
OKEJ DET RÄCKER DIN ¤%e&/¤e%e¤#%&¤/¤! !!!!

Jag skiter fullständigt i dig och vem du älskar! Logga in EN gång som vanligt folk liksom.
Sure, jag ska vara ärlig.. jag gjorde precis samma sak själv, MEN NÄR JAG VAR 1O!!!!
Get over it folk. Ni är fan nästan vuxna. Bete er inte som små ettagluttare.
Det värsta av allt är när datan hakar upp sig till följd av detta, då JÄVLAR vill man inte vara i min närhet för då har jag nått min gräns kan jag säga er. Irriterad till max.
Jag får ofta frågan varför jag har så många blockerade på MSN, och well, här har ni bl.a. ett svar till det!


Och vem är knäpp idag?

Nisrin - miss ya säger:

ne, asså jag tror jag ska på middag på söndag

G-abbe säger:
ahha

G-abbe säger:
vart?

G-abbe säger:
bjuder du ut mig lr

Nisrin - miss ya säger:

va sägeru för nåt?

Nisrin - miss ya säger:

vadå bjuder ut? Haha eru dum eller? Jag sa bara att jag ska på middag

G-abbe säger:
ahah

G-abbe säger:
vill du att jag ska komma lr?

Nisrin - miss ya säger:

asså du e precis som såna där, typ man frågar nåt och sen tror dom att man vill värsta grejerna. Typ, "ursäkta vet du vad klockan är?" då tänker snubben "ey grabbar ser ni, hon är fett intresserad. Hon vill säkert ha sex med mig"

Nisrin - miss ya säger:

haha fattaru? Fett irriterande....

G-abbe säger:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA


Aj!

Funny Pictures

Jag vet inte, men det måste göra sjukt ont det där..
egentligen har jag ingen aning men jag är sjukt nyfiken!
Hur känns det egentligen?

Hamsterpojken


På väg till odenplan fick jag syn på en skit snygg kille på tåget,
han satt och log sådär lite charmigt för sig själv (trodde jag då) och pratade med någon,
det var så mycket folk på tåget så jag kunde inte se vem det var han talade till,
men jag satt där och njöt av den fina utsiken (haha)
han var verkligen hur söt som helst,
och vi fick ögonkontakt några gånger.
sen är det min tur att stiga av tåget, och jag ser att han också reser sig upp
YEEEES tänkte jag
jag inväntar honom lite diskret sådär för att smygtitta lite närmare
NÄR JAG PLÖTSLIGT FÅR SYN PÅ NÅGOT


 EN HAMSTER I BUR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...som han då gick runt och bar på.
så det var alltså till hamstern han pratade och log? om jag förstått det hela rätt??

OH LORD!

och nej det är INTE gulligt.
det är omanligt och blääää, hamster av alla djur?!!
jag sprang nästan därifrån kan jag säga.

Mihi





Okej, detta kanske inte är den bästa bilden som har tagits på oss. Men vet du vad? Det kvittar så länge det är du och jag!
Best friends :) 11 fucking år tillsammans, och många fler ska det bli.

10 sanningar om mig

1. Jag är sjukt blyg men döljer det ofta genom att spela "teater" och får därför folk att tro att jag inte alls är blyg.
2. Jag kan inte laga mat
3. Jag har en fobi för clowner.
4. Jag har riktigt svår mensvärk. Jag blir likblek, kallsvettig, spyr, får svårt att andas och kan inte röra mig. Äter starka tabletter pga av detta.
5. Efter att ha hört massa historier om kvalster i sängar byter jag lakan och påslakan varannan dag. Örngott byter jag oftast varje dag.
6. Jag skulle egentligen ha varit tvilling.
7. Det är i duschen min hjärna verkligen börjar arbeta. Jag tror faktiskt att jag är som smartast när jag duschar.
8. Jag är riktigt rädd för att gå utomhus när det är mörkt ute. Jag får för mig att jag blir förföljd och låtsaspratar därför alltid i telefonen (om jag inte pratar på riktigt dvs). Känns tryggare på nåt vis.
9. Jag har två syskon, en lillebror och en lillasyster.
10. När jag var liten (2-3 år) fick jag ett så svårt krampanfall att jag hade dött om jag inte kommit in till sjukhuset i tid.

desperationens farsa

När det har gått så här långt är det illa.
image32

Jag förstår att detta förmodligen är ett skämt, men jag förstår också om det inte är det.
Det finns så många desperata och sjuka typer därute!
Finns en kille, jag känner honom inte direkt men jag har råkat ut för honom.
Han är desperationens farsa säger jag er!
Den här snubben är sjuk,
han raggar verkligen på ALLT som rör sig. Och då menar jag allt. Skulle inte bli förvånad om han stöter på killar också.
Det roliga är att INGEN nappar! Så sjukt kul. Han raggar och raggar men kommer ingen vart. hahaha.
Fick dock höra av en killkompis för någon dag sen att han har flickvän just nu. Jag började gapflabba och min första tanke var; vem fan är bruden?
Då slog det mig att hon måste vara lika desperat själv, och i så fall passar de nog ganska bra ihop ändå.

-STEEEEEN!

Jag har tänkt på en sak, eller egentligen har jag tänkt på miljoner saker men en tanke som dyker upp lite då och då är vad jag skulle döpa mina framtida(?) barn till. Sofia och Alicia ligger ganska högt upp på listan över tjejnamn. Och när det gäller killnamn är Sten favoriten. Sten är bland de finaste killnamn jag känner till........ NOT!
Vem FAN döper sin unge till Sten? Eller Björn?
Hur fan tänker man då?
......................?

- Älskling, vad ska vi döpa vår nyfödda bebis till?
- Hmm, Björn kanske? eller vad sägs om Sten?
- Jaaaaa, eller varför inte bara ta båda två? Björn Sten! Gud vad fint!

stackars barn säger jag bara!

Hörde talas om ett par som ville döpa sin son till gaffel. Helt seriöst, GAFFEL!
hello? mobboffer next?
Nej, men jag tycker faktiskt att man borde tänka lite på barnet också. Vem fan vill heta Gaffel?
-HEJ! Jag heter Gaffel. Trevlig att träffas.
-Hej! Jag heter kniv.... HAHAHAHAHA

Fatta vilken tuff uppväxt herr Gaffel skulle få.
Hur som helst, detta par fick avslag och det var ju tur det säger jag bara.


Nu kör vi klassikern; blondinskämt.

Det fanns ett tag då jag och en kompis brukade dra blondinskämt hela tiden! Vi brukade tävla som fan om vem som hade bäst blondinskämt. Jag måste erkänna, hans var nog oftast bättre än mina.. tyvärr. hahaha


1. Vad är det för skillnad på en blondin och en strykbräda?
Svar: Strykbrädan kan du fälla ihop benen på.



2. Varför är det dyrare att få en blondins hjärna vid en hjärntransplantation?
Svar: Den är oanvänd



3. Den ena blondinen till sin väninna:
- Jag förstår inte vitsen med telefonsex. När man väl stoppat in luren hör man ju inte vad den andra säger.


4. Två blondiner var ute och badade, då sa den ena:
- Titta en fisk!
Den andre:
- Ja, kom så dränker vi den.


5. Vad är likheten mellan blondiner och frimärken?

Svar: Man slickar dom, sätter på dom och skickar iväg dom...



6. Hur får du en blondin skratta på fredag?
Svar: Dra en vits på torsdag...


7. En brunett och en blondin var ute och promenerade när brunetten plötsligt utbrister:
- Åhh, titta, en död fågel!
Varvid blondinen stannar och stirrar upp i luften...



8. Vet du varför blondin skämten är så korta?
Svar: För att brunetten ska förstå!

HAHAHAHA!


barn talar ut;

  Om hur barn blir till...

Först är man i pappas mage. Sen är man i mammas mage. Sen kommer man ut. Man får åka till sjukhuset.
Marcus, 4 år

De kommer från mammans mage. De kommer ut från mufflan. Vet inte hur de kommer in.
John, 4,5 år

De bajsas ut av mamman. Innan var det ett ägg. Det hoppade in i mamman från pappan.
Martin, 4 år


Varför kärlek drabbar två speciella personer...



En person har fräknar, och då letar han upp en annan som har fräknar.
Andrew, 6 år


Ingen vet varför det händer, men jag har hört att det har något att göra med hur du luktar... Det är därför som parfymer och deodoranter är så populära.
Mae, 9 år


Om hur det känns att bli kär..


Om det tar lika lång tid att bli kär som att lära sig att stava vill jag inte vara med. Det tar alldeles för lång tid.
Glenn, 7 år



 

Om det spelar någon roll hur man ser ut..

Om du vill bli älskad av någon som inte redan finns i din familj, är det inte fel att vara vacker.
Anita, 8 år


Om Hur kära personer uppför sig..


Plötsligt får de filmfeber så de kan sitta i mörkret tillsammans.
Sherm, 8 år'



 

Om Varför kära personer håller varann i handen så ofta..

De vill vara säkra på att deras ringar inte trillar av eftersom de betalade en hel del pengar för dem.
Gavin, 8 år



Om Hur man ser att två personer som sitter på restaurang är kära.. Kärlekspar kan bara sitta och titta på varandra och låta sin mat bli kall... Andra bryr sig mer om maten.
Bart, 9 år



busted!

Funny Pictures

Good nighty!

Jag bjuder på denna medan jag sussar djupt i min säng! God natt.

SHUT THE FUCK UP!

Nu tänker jag inte nämna några namn. Men det finns en kille i min skola. En kille som lyckligtvis ska vara bortrest ett tag.
Kom att tänka på förra terminen då jag inte kunde låta bli att störa mig så jävla hårt på hans fjolldialekt. Den där DAAAHHHHH-dialekten som de flest bögar kör med (fast denna är så jävla överdriven). Den är så tillgjord att det piper i öronen, jag fick nästan tinnitus och ville bara skrika:

" MEN PRATA NORMALT FÖR I HELVETE, VISA ATT DU ÄR EN MAN "

..Men så kom jag på att han är kvinnligare än mig själv, så jag gjorde det inte, utan tvingades fortsätta lyssna till det där surret som sved i öronen. Det roliga är att killen inte har kommit ut ur garderoben än. Det märks så tydligt att han är vänd åt det andra hållet, även fast man ibland har sina tvivel. Det är bara det att jag inte tror att han själv vet om (eller det kanske han gör? vad vet jag?) hur fjollig han egentligen är.



SJÄLVMORD!

Annars har jag inget emot bögar, I love them!


Hitlerkakor

Kolla på hennes min, nästan sådär.. "Vad vill du? Det är bara pepparkakor idiot"
image152
Ja, det är bara pepparkakor men jag vill ändå hugga av henne huvudet
 och stoppa in den i ugnen.
Hon har ju ändå ena foten i graven.

3..... is a magic number!

Kom att tänka på en gammal vän som hade en 3lur.
Ni vet när man ringer en 3lur så är det alltid en ringsignal under uppringningen.
3..... is a magic number.... you got 3....blablabla.
Jag funderar på att skaffa en sån MEN då med min egna ringsignal, eller rättare sagt, JAG ska sjunga och underhålla er gott folk medan ni väntar på att kära jag ska lyfta på luren och svara.
Efter ett tag kommer man ju tröttna på låten. Men då, ja DÅ ska det finnas en knappfunktion som lyder
"för att höra en annan låt, tryck 2"

Så just nu övar jag för fullt, sjunger och sjunger. SNART mina vänner. Snart!


"Kan jag få mina fem spänn?"


Det värsta jag vet är snåla människor.
Såna typer gör mig spyfärdig. Jag har full förståelse för folk som har ostabil ekonomi och är sparsamma, men allting har väl en gräns hoppas jag?
Jag minns när man var yngre (eller egentligen förekommer det fortfarande) och lånade typ 3 kr av någon och fick personen inte tillbaka sina 3 jävla kronor så bröt helvetet loss. Personen kunde ringa en tidigt på morgonen för att påminna en om pengarna. Han/hon låg sömnlös hela natten och tänkte på vad han/hon kunde ha gjort för pengarna istället, t.ex. köpt 6 st tuggumin med klistermärken på köpet. Hur många gånger har man inte hört
 "Du är skyldig mig 1-5 eller 10 kr" Det får mig att vilja strypa personen till döds. Hur fan kan man vara skyldig nån 5 kr?
 Jag menar. Att någon är skyldig mig 5 kronor är ingenting jag går och tänker på. Men om jag nu hade tänkt på det hade jag inte sagt någonting. Jag hade skämts så in i helvete. Jag menar, "ursäkta, du är faktiskt skyldig mig 5 kronor". Hur pinsamt är det inte att säga så? Jag hade hellre BETALAT fem spänn för att få slippa säga så.  
Helvete vad jag stör mig.

ONEJ!

 (Kolla den extremt håriga magen. Hett.... NOT!)


Skratt! Måste bara berätta om en incident idag på väg till pappa.
Efter att ha åkt tåg med min vän stiger jag av i Sätra. Jag går igenom centrum då jag plötsligt hör någon prata på ett konstigt språk. Jag vänder mig om och möts utav en hårig man, förmodligen från irak! *okej, nu skrattar jag ihjäl mig*
Hur som helst, han upprepar det han tidigare sagt. Jag förstår ingenting och säger, va?
-ORRSÄKTA! VÅHR EHR DO KÅMMEHR IFRON?
Jag, som är sjukt trött och hungrig svarar; från tunnelbanan.
-NEEIJ! JAG MENA, VILKEHN LAND?
Jaha. Tunisien och sverige.
-PRATA DO ARABESSQA?
Jo, sådär.
-YADAYADAYADAYADA
Va? Jag är ganska dålig på andra dialekter.
-ÅKEJ. VÅHD EHR DIN NAMEN?
Nisrin. Men jag måste gå nu. Ska träffa min pojkvän. Hejdå
(går snabbt som fan)

HAHA! Jag måste ha sett så sjukt dum ut när jag nästan sprang därifrån. De som känner mig vet att det VÄRSTA jag vet är importer som ska ragga. Det är avtändande som fan med killar som inte kan svenska (och som dessutom bryter på arabiska). Jag har absolut ingenting emot arabiska killar. Jag tyckte mycket om en palestinier för inte så länge sedan.
Dock var denna kille född i Sverige och pratade i stort sett svenska som vilken annan som helst.
Anyway, nog om det. Jag garvar lite åt händelsen nu i efterhand då jag vet hur mycket en vän till mig hade garvat om hon hade varit med.
Måste ha sett galet knäpp ut när jag stack därifrån. Det är bara det att jag ibland är för snäll. Tyvärr.
Förresten. Kom att tänka på en grej, tjejer. Om ni någon gång vill skrämma bort en kille.. nämn bara er s.k. "boyfriend"

This is how I feel..

..but it's still too early to say.

 


Jag funderar..

..på att börja seriöst med bloggen. Radera alla gamla inlägg och börja på nytt. Har dock inte bestämt mig än. Grejen är den att om jag gör det så vill jag börja på riktigt och inte sluta efter en vecka. Om jag känner mig själv rätt är jag riktigt lat.


Fuck it!

Så mycket känslor just nu! Jag blir så arg på mig själv.
Varje gång jag hör den satans låten upplever jag exakt samma känslor som jag upplevde då.
Det är så sjukt alltihopa! Det är någon slags hat-kärlek till den. Jag blir varm i hela kroppen.
Jag drömmer mig bort ett tag och tänker tillbaks.. 

Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din

De kunde säga vad som helst till mig, de kunde dra åt helvete.
Men ett enda ont ord om dig har alltid fått mig upp i ringen.
Jag flyger högt och det känns som att jag faller igenom igen,
och jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din.


bilder













Hallelå bloggen!

Här ligger jag i sängen med laptopen i högsta hugg och funderar. Det är nämligen så att jag i tunisien hade en diskussion med min kusin från frankrike. Diskussionen handlade om ämnet sex.
Min kusin är vad man skulle kunna kalla en riktig bad boy. Han råkar nämligen ständigt ut för nya problem.
I vintras fick han en örfil av en rektor när han skulle besöka en tjej i en tunisisk skola. Han svarade med att ge rektorn en omgång (min kusin har förövrigt tränat kickboxing i flera år). Detta resulterade i att han fick sitta i häktet någon/några dag/dagar (tunisiska fängelsen är i allmänhet inget att leka med).
Denna gång, då jag var med, råkade han ut både för en moppeolycka och en bilkrock. I bilkrocken (som jag tyvärr var med i) skadades, lyckligtvis, ingen. Däremot blev bilen lite skadad men detta fixades senare för en billig peng.
I moppeolyckan (som skedde klockan tre på natten) gick det däremot sämre. Hela mopeden totalförstördes och min kusin åkte in på sjukhus. Där fick han bland annat röntgas och sys ihop då han hade två stora sår på benet och armen. Han hade några dagar efter det svårt att gå och haltade därför ganska mycket.
Som sagt, han är en badboy. Som ni säkert vet har badboys en tendens att få mycket tjejer. Min kusin är inget undantag. Nu över till själva diskussionen. Vi satt på trappan till huset en kväll och pratade. Han berättade att han har en flickvän just nu. Att hon vill ha sex men det vill inte han. Han berättade också att han var oskuld! Jag fick en chock. Jag vart förvånad och GLAD. Förvånad för att han verkligen verkar vara den typen som "knullar runt". Glad för att han är en av de få killar som faktiskt är oskuld idag och vågar stå för det. Han förklarade att han ville vänta på den rätta, att han ville att första gången skulle bli speciell med en tjej han verkligen tycker om. Det slog mig att han var den första killen jag NÅGONSIN hört säga så! Jag blev överraskad över hur pass mogen han egentligen är i sitt tänkade, och kände genast någon slags respekt gentemot honom.
Känsliga killar är bland det finaste som finns enligt mig. Visst, jag ska inte ljuga.. jag gillar också killar med lite fart och spänning i. Men killar som samtidigt kan vara djupa är riktigt ovanligt.
Min kusin är riktigt vild men han har samtidigt ett väldigt stort hjärta. Större hjärta än de flesta faktiskt.
Det beundrar jag. Jag beundrar det som fan! Till en början var jag lite arg för sättet han höll på och levde rövare. Men efter att ha suttit ner och pratat gick det plötsligt över. Varför vet jag inte. Jag antar att det goda tog ut det onda som man brukar säga.

Skriva av mig..


Ända sedan jag kom hem från Tunisien har jag mått kefft. Varför vet jag inte. Jag är sjukt deprimerad.
Vill varken gå ut eller äta.
Jag har sån ångest så att det finns inte. Ångest på riktigt!
Just nu vill jag bara krypa ner i fosterställning och gråta.
Försöker stänga ute allt men det går inte. Får andningssvårigheter och en klump i magen ibland när jag tänker på det.
Vet ärligt talat inte vad jag ska göra.
Hur får man det att bli bättre och när går det över....

Ärligt talat..



Det här är det FULASTE jag någonsin skådat. To be honest.........

DAMN I MISS YOU!



seriöst, ni två gjorde min sommar och är förmodligen anledningen till att jag vill tillbaks. Våra diskussioner om precis allt saknar jag!

This goes out to you guys

How to not lose a girl in 10 days 

  1. Avsluta medlemskapen på pinsamma sajter och forum, såsom snyggast.se och typ snuttis.se etc. Google is a girl's best friend.
  2. Ta bort fula/pinsamma facebook-bilder hon inte borde se, exempelvis bilden från sunny beach 06 där du tar shots från en strippas mage eller bara allmänt fula bilder. Sånt är bara stora turn-offs!
  3. På tal om facebook, sluta flörta med andra. Man kan faktiskt läsa andras wallposts samt se bildkommentarer. Du måste få tjejen att känna sig speciell och utvald, vilket inte sker om du flörtar med fem andra samtidigt.
  4. Klä upp dig/gör dig snygg när ni ska träffas, ansträng dig! detta är A och O. Men det visste du väl redan?
  5. Ta reda på vad hon gillar och inte gillar. T.ex bjud henne inte på middag på en skaldjursrestaurang om hon är vegetarian eller allergisk - det är ett big no-no. Hur ska du veta sånt? Fråga hennes vänner, läs hennes blogg eller lyssna helt enkelt när hon pratar.
  6. Snacka aldrig, jag menar det, aldrig skit om hennes närmaste vänner (snacka inte heller för gott om dem, if you know what i mean)
  7. Visst, sms och kärlekshälsningar är gulligt och uppskattat, men hör inte av dig varannan minut. Låtsas att du faktiskt har ett liv utan henne (även om så inte är fallet) gränsen mellan gulligt och stalker-mode är tunn. Tyvärr.
  8. Hon kommer att prata om dig med sina närmsta vänner så om du redan försökt dig på (läs: raggat på) nån av hennes vänner tidigare kan du lägga ner direkt.
  9. Viktig punkt! Om du säger att du ska höra av dig, Hör av dig! punkt slut.
  10. Om det är du som har tagit inititiv till att ni ska ses, fråga inte henne vad ni ska göra, planera något själv! Tråkigt med opåhittiga killar. Överraska henne gärna - men ha alltid en plan B redo!
  11. Prata inte om dig själv hela tiden. Verka intresserad av hennes liv och ställ frågor, så att hon blir intresserad att ha dig i sitt liv.
  12. Prata inte om dina ex hela tiden (om hon inte specifikt frågar själv) detta kan få dig att verka patetisk. Okej visst, ni bodde ihop i tre år och hon var din livs kärlek. Get over it dude. Sånt kan du älta om till dina närmsta kompisar inte till en tjej du precis börjat träffa.
  13. Ta bort gemensamma bilder på dig och ditt ex (lägg dem åtminstonde någonstans där de inte kan hittas). Att se bilder på dig och din föredetta får henne bara att känna sig obekväm. Glöm heller inte att radera porren från datorn...
  14. Presentera henne för dina kompisar. Det får henne att känna sig speciell och visar också att du är ute efter något seriöst.
  15. Sist men inte minst, var dig själv. Förr eller senare kommer det fram vem du är ändå. Om hon är den rätta för dig kommer resten naturligt.

HELLÅ!

(Bild tagen på rummet i Tunisien, tredje dagen)


Nu är jag hemma. Vilket jag inte vill vara. Vill tillbaks! Nu nu nu nu.
Fan, vet inte vart jag ska börja faktiskt. Har haft ganska kul nu när jag tänker efter om man bortser från lite olika händelser. Dessa två veckor har gått otroligt fort, det är en sak som är säker.
Vad har jag gjort? Jo, jag har åkt vattenskoter TVÅ gånger (vilket jag är, utan att låta alltför självsäker, jävligt duktig på att köra!). Jag har varit med om en bilkrock (som tur var skadades ingen). Jag har varit på jag vet inte hur många bröllop. En sak är säker, det har varit två händelserika veckor och mycket har hänt. Minnen för livet. Visst har det förekommit tråkigheter också, men de roliga minnena tar ut de tråkiga vilket är tur det. Tänkte berätta några händelser lite mer detaljerat senare, för just nu orkar jag inte. Jag är nämligen sjukt förkyld och har världens huvudvärk. Detta beror nog på att jag på dagen vistats i 40-45 graders sol och på natten sovit med air-condition på 18 grader. Jag menar, just nu är temperaturen inomhus här i lägenheten i Sverige på 25,2 grader. Så föreställ er hur kyligt 18 grader i Tunisien är.
Anyway, som sagt.... historier och bilder kommer att komma i de kommande inläggen. Jag slänger för tillfället upp några bilder ändå.

      


Gästinlägg by: Haifah

Alå, gott folk! Haifah här, Nisrins gal. Jag fick precis ett samtal från Nisrin, direct från Tunisien. Hon har det varmt och skönt, men hon saknar mig förstås! Måste medge att jag är lite avis på henne, eftersom hon inte bara har fått slappat i underbara Africa, men hon har också fått åka vattenskoter! *den jäveln!*


Väldigt nyligen var Nisrin med om en skakande händelse, en bilolycka! Thank God, så är alla oskadda, men det kunde ha gått riktigt illa! Jag ska inte gå in på detaljer och så. Det får Nisrin ta själv, om hon så vill. Men sådana här saker får mig verkligen att stanna upp och tänka till. Det kunde faktiskt ha gått precis hur som helst. Man tänker inte på att olyckor händer en själv eller ens närmaste, men rätt var det är så gör det det och det är då jag tänker på hur mycket vi människor tar för givet.


Som sagt, Thank God! Det gick inte illa den här gången, men vem vet vad som händer imorgon? Då kanske det är jag som sitter i någon bil eller vad som helst och är med om en olycka som inte slutar riktigt lika bra. Därför tänker jag ta det här tillfället, medan jag sitter här i mitt kök, levande och lycklig över att jag har en gal som Nisrin och att vi har varandra. Jag menar det verkligen när jag säger att Nisrin är en del av mig och hon är en utav dem många anledningar till att jag orkar stå ut varje dag och för det är jag evigt tacksam!


Love you, babygirl!



PS: Glöm inte att spana in min blogg: fahfah.blogg.se 

RSS 2.0