This goes out to you guys

How to not lose a girl in 10 days 

  1. Avsluta medlemskapen på pinsamma sajter och forum, såsom snyggast.se och typ snuttis.se etc. Google is a girl's best friend.
  2. Ta bort fula/pinsamma facebook-bilder hon inte borde se, exempelvis bilden från sunny beach 06 där du tar shots från en strippas mage eller bara allmänt fula bilder. Sånt är bara stora turn-offs!
  3. På tal om facebook, sluta flörta med andra. Man kan faktiskt läsa andras wallposts samt se bildkommentarer. Du måste få tjejen att känna sig speciell och utvald, vilket inte sker om du flörtar med fem andra samtidigt.
  4. Klä upp dig/gör dig snygg när ni ska träffas, ansträng dig! detta är A och O. Men det visste du väl redan?
  5. Ta reda på vad hon gillar och inte gillar. T.ex bjud henne inte på middag på en skaldjursrestaurang om hon är vegetarian eller allergisk - det är ett big no-no. Hur ska du veta sånt? Fråga hennes vänner, läs hennes blogg eller lyssna helt enkelt när hon pratar.
  6. Snacka aldrig, jag menar det, aldrig skit om hennes närmaste vänner (snacka inte heller för gott om dem, if you know what i mean)
  7. Visst, sms och kärlekshälsningar är gulligt och uppskattat, men hör inte av dig varannan minut. Låtsas att du faktiskt har ett liv utan henne (även om så inte är fallet) gränsen mellan gulligt och stalker-mode är tunn. Tyvärr.
  8. Hon kommer att prata om dig med sina närmsta vänner så om du redan försökt dig på (läs: raggat på) nån av hennes vänner tidigare kan du lägga ner direkt.
  9. Viktig punkt! Om du säger att du ska höra av dig, Hör av dig! punkt slut.
  10. Om det är du som har tagit inititiv till att ni ska ses, fråga inte henne vad ni ska göra, planera något själv! Tråkigt med opåhittiga killar. Överraska henne gärna - men ha alltid en plan B redo!
  11. Prata inte om dig själv hela tiden. Verka intresserad av hennes liv och ställ frågor, så att hon blir intresserad att ha dig i sitt liv.
  12. Prata inte om dina ex hela tiden (om hon inte specifikt frågar själv) detta kan få dig att verka patetisk. Okej visst, ni bodde ihop i tre år och hon var din livs kärlek. Get over it dude. Sånt kan du älta om till dina närmsta kompisar inte till en tjej du precis börjat träffa.
  13. Ta bort gemensamma bilder på dig och ditt ex (lägg dem åtminstonde någonstans där de inte kan hittas). Att se bilder på dig och din föredetta får henne bara att känna sig obekväm. Glöm heller inte att radera porren från datorn...
  14. Presentera henne för dina kompisar. Det får henne att känna sig speciell och visar också att du är ute efter något seriöst.
  15. Sist men inte minst, var dig själv. Förr eller senare kommer det fram vem du är ändå. Om hon är den rätta för dig kommer resten naturligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0