Hmmmm?

Fyfan säger jag bara! Har bränt mig idag. Både på ryggen och på kinderna. Shit vilken värme. Nästan FÖR varmt!
Well, vad är det man brukar säga, människan nöjer sig aldrig?
Hur som helst, kan inte fatta det.. imorgon är det TRE dagar kvar tills jag åker. Längtar att få packa min fina rosa resväska. Älskar den verkligen! Ska stoltsera med den på flygplatsen *skratt*
Har förresten fått min lön! HALLELUJAH. Imorgon blir det shopping ska jag säga. Måste därför gå upp tidigt och borde egentligen gå och lägga mig (eftersom att jag är sjukt morgontrött)
Ska köpa kameran imorgon och då jävlar ska jag fota! Och den här gången LOVAR jag att jag ska köpa kamera. Vet att jag sagt det förut men nu är det på riktigt.



Haha :P

Finns en sida där man kan se hur mycket ens blogg är värd i kronor. Tydligen är min blogg värd 3796 spänn! Lite roligt egentligen.


Classy tune!


Lillebror, 3-4 dagar gammal.




Jesper Sahlén


Där går mitt hjärta, mitt hjärta....

Jag är ett stort "fan" av Håkan Hellström. Det har jag i stort sett alltid varit. Ända sedan jag såg filmen "festival" för första gången (år 2001 eller 2002 om jag minns rätt). Hur som helst, i en scen där åker de bil och då spelas låten "En vän med en bil". Minns att jag fastnade för den direkt. Upplevde en känsla som är svår att beskriva i ord, en frihetskänsla.
Än idag upplever jag samma känsla varje gång den spelas. Blir varm i hela kroppen och känner mig lugn & glad. Vet att det låter sjukt, men det är sant. Denna låt har genom åren kommit att bli en av mina favoritlåtar då jag aldrig tröttnar på den.

Cita de la Nisrin

"Det är smart att låta folk tro att du är dummare än vad du är ibland. Då underskattar de dig och du kan slå till när de minst anar det." 


RSS 2.0