Seriöst....

Det kliar i fingrarna att stänga ner bloggen helt och hållet just nu!

årets dumpningsreplik!

För väldigt längesen berättade en kille för mig om när hans kompis dumpade en tjej.
Så här gick det till;

Killen sitter på toaletten och skickar ett sms till tjejen som lyder:
" Vem tror du jag kan dumpa först? Dig eller en bajskorv? "

Och sen någon minut senare skickar han:
" Dig är svaret "

Damn! Vissa människor...... ska man skratta eller gråta?
Hur hade ni reagerat efter att ha blivit dumpad på det sättet? Grymt asså...

damn... NU SKA NI FÅ HÖRA!

Vet ni vad? Enligt några fåglar som viskade i mitt öra, så blir det snökaos imorgon. Vad sägs om det?
Själv är jag sjukt deprimerad. Det värsta jag vet är vinter, snö och kyla!
Men ska jag berätta en hemlis för er, mina vänner? :)
Det finns faktiskt en sak som ni skulle kunna göra för mig, för att göra mig glad igen ;)
En resa till ett varmt ställe skulle sitta fint just nu. Om ni nu skulle råka ha några tusen över, varför inte bjuda mig på en sån (a)? För asså, det är jag väl ändå värd? Jag menar, jag förser er ju med roliga och lärorika inlägg varje dag. Så det borde vara det MINSTA ni kunde göra. Tycker ni inte? ;)
PUSS OCH KÄRLEK!



Mexiko hade jag ALDRIG bangat på.

Teardrop tattoo!

Nemen tjena, mina vänner (och fiender?) :)
Jag har tänkt på en sak, och har nu en fråga till er......
Vad betyder egentligen en tårdroppstatuering? Är det verkligen att man har dödat någon?
För att isåfall känner jag bara en sak, nämligen att sådana tatueringar är för veklingar. Riktiga veklingar! 
Tror man verkligen att man är så farlig bara för att man har dödat någon och visar upp det? My ass!
Jag önskar att jag träffar på någon med en tårdroppstatuering i framtiden. Då skall jag bombardera denne med massa frågor och sen avsluta det hela med: "Go and fuck yourself!". Om personen skulle bli skit arg och dra upp en pistol, ja då skulle jag förmodligen kissa på mig själv och ångra allt jag sa (men det är en annan historia).

Jag gillar inte när man leker ball och gör tatueringar som visar att man är fucked up. Typ tatueringar där det står "VATO LOCO" stort på ryggen eller nån ful pistol och ett dollartecken. Det stör mig som fan! Det tyder bara på att man är en riktig wannabe. Om man seriöst strävar efter att vara så "kriminell" som möjligt, ja, då är man precis inget att hurra för. Då är man inget annat än patetisk som fan.
Jag försökte själv hindra en killkompis från att tatuera in ett stort fult jävla kors på ryggen. Tror ni det gick? Hell no!
Men misstolka mig inte, jag gillar han fastän han har en ful jävla gangster-tatuering. Tycker bara att det var jävligt onödigt gjort.
Grejen är att många gör en tatuering för stunden, de tänker inte på att de kan komma att ångra den i framtiden.
För jag menar, vem vill ha en gangster-tatuering när man blivit familjefar och är 57 år gammal? Förhoppningsvis inte många asså. Och sen när man väl har ångrat den, ja då ska man gå igenom ännu mer smärta för att ta bort den?
Asså jag tycker såhär, om man nu vill göra en tatuering så får man göra det. Det är upp till var och en.
MEN.... gör en tatuering som du VET att du inte kommer att ånga.



Två riktiga wannabe-farlig-bloods-and-crips




Fan va roligt det hade varit om jag och Lil Wayne hade börjat bråka.
Han skulle ha sett ut som The Game efter att jag blivit klar med honom, utan hår dvs!
Jag skulle dra sönder hans gorilla hår. hahahahahaha!

Får det dig att tänka?


Har du någonsin varit kär? Så kär att du känt att du skulle kunnat göra vad som helst för personen i fråga? Nu syftar jag inte på att till exempel dö för personen, för att om man ärligt talat skulle kunna tänka sig att dö för en tjej/kille är man knäpp. Då är man helt jävla puckad!
Nej, utan nu syftar jag mer på lite vardagliga ting, som att ringa till honom/henne mitt i natten.
Klockan 3 på natten får du plötsligt ett sms som säger: "Ring mig snälla. Det är viktigt!". Du ringer och får sen höra att det inte är något speciellt, men istället för att lägga på fortsätter du att prata. Du fortsätter att prata även fast du alldeles nyss legat i den djupaste sömnen och nu är nyvaken. Du fortsätter att prata för att det bästa du vet är att få höra hans eller hennes röst och för att du VILL prata.
Du går ibland och kollar din telefon var femte sekund med hopp om att du skall ha missat något. Ett sms eller ett samtal.
När du sedan upptäcker att ingen förändring skett, blir du besviken. Egentligen vill du ingenting annat än att ringa, ringa och få höra rösten som du gillar allra mest. Men du påminner dig om och om igen om att killar/tjejer inte gillar när man hundar och hindrar därför dig själv. När du istället hör telefonen ringa en timme senare skiner du upp och skyndar dig till den. Du ser till din förtjusning att det är han/hon! Du lyfter telefonen och gör allt för att inte låta din upprymdhet höras.
"Hallå", svarar du.
"Hej baby :) Förlåt för att jag inte har hört av mig. Jag har inte haft möjlighet, har varit med familjen hela dagen.
Vi har hälsat på några vänner, fett tråkigt. Satt bara och tänkte på dig och hur mycket jag ville ringa =/ Hur mår du och hur har din dag varit?" får du till svar.
Du har nu världens största leende och din dag har plötsligt blivit räddad! Du känner att en konstig känsla börjar spridas
i hela kroppen, en känsla som du förknippar med lycka.
Några timmar går, och du tänker konstant: "undra vad han/hon gör nu.. är han/hon hemma? är han/hon själv? tänker han/hon på mig?". Till slut beslutar du dig för att ringa, eftersom att det inte var du som ringde sist. Det är nu ganska sent på kvällen och du ligger i din säng. Ni snackar, men du försöker att prata så tyst som möjligt. Du pratar så tyst som möjligt för att du är rädd för att dina föräldrar ska komma på dig då det är skola imorgon.
Till slut bestämmer ni er för att avsluta samtalet, men ni kan inte bestämma vem av er som ska lägga på luren. Du säger, "lägg på du" medan han/hon säger: "Nej! Lägg på du". Till slut kommer ni överens om att ni ska lägga på samtidigt efter att ha räknat till tre. Ni lägger på och cirka två minuter senare får du ett sms, "godnatt min prinsessa/prins. Sov gott! Ringer dig imorgon. Puss (k)". Efter att ha legat och funderat i några minuter somnar du med ett leende på läpparna.
Varje dag ser i stort sett likadana ut. Ni träffas om varven, pratar i telefon, snackar på msn och skickar sms. TILLS.....
det en dag bara tar slut. Någonting händer och allt bara tar slut. Allt det fina är plötsligt över. Det som en gång var en lycka blir till en olycka. Du spenderar dagarna till att gråta i smyg och tänker: "Varför?".
Du insåg inte det då, men det som du trodde var SÅ rätt visade sig egentligen vara SÅ fel. Det kanske var rätt för stunden, men det som är rätt för stunden behöver inte vara rätt för alltid. Jag tror ändå att allting händer av en anledning. Det var "meant to be". Man brukar ju säga att allt som har en början också brukar ha ett slut. Låter ganska logiskt tycker jag......

Det finns tre typer av kärlek....
Kärlek
Stor Kärlek

Mäktig Kärlek

Kärlek kommer man över efter 2 månader.
En stor kärlek kommer man över efter 2 år.
Mäktig kärlek förändrar ditt liv.

När mäktig kärlek avvisas, dör något inuti en man.
Så allt han kan göra är att fly.
Till en plats där han kan träffa någon annan att älska.
Kärleken till denna kommer aldrig att vara som kärleken till den första.
För ingen bok är sig lik.
När han väl har avslutat den första boken så är den avslutad.
Det är föralltid över, borta och dött.
Det är krossat, slaget och begravt.
Den är förlorad för alltid i havet.

Men tänk på att där eld funnits, finns aska kvar.

For sure!


HAHA JAG DÖÖÖÖÖÖR


Hahahaha den här är så klockren att jag håller på att trilla ur sängen!
Det roligaste är när han upprepar "Can i have your number" tjugoelva gånger (1:10) och sen tar upp det IGEN (2:13) innan han tar upp det för TREDJE gången (3:14).
Haha så skön. Det här är SÅ min humor.

alååå

Efter klagomål från Redis har jag tagit bort grejen där jag måste acceptera kommentarer innan de publiceras.
Så nu kan ni kommentera fritt, my folks ;)

WESTSIDE, MOTHAFUCKA!



yo, hippie, yo! Det är läggdags. Sov gott och vakna torrt. Dröm söta drömmar om mig ;)

Nisrin

Vi brukar prata om någonting som kallas för den "topografiska modellen" i skolan som redogör för människans psyke och medvetenhet. Den topografiska modellen är indelad i tre skikt, det undermedvetna, det förmedvetna och det medvetna, som skiljer tankar och önskningar åt, vilket skapar konflikter som måste lösas.
De tankar som tillhör det undermedvetna kan ibland liknas vid stora stenar. Stenar som man bär runt på i en tung säck. Förr eller senare måste man rensa säcken när det till slut blir FÖR tungt. Plocka upp stenarna, även fast de kanske ligger jävligt långt ner, för att göra det hela lite lättare. För ingen vill väl gå runt och bära på en tung säck hela tiden?
Det är trots allt det många, och även jag, gör. Vi gör det även fast vi inte borde behöva göra det. Vi gör det för att vi helt enkelt inte ORKAR rensa upp, i alla fall inte för tillfället. Då de här stenarna är jävligt tunga tror vi att vi inte orkar lyfta upp sten efter sten ur säcken, men vi inser inte att det är tyngre att bära alla tillsammans. Anledningen till att vi fortsätter att göra det, är för att det är vad vi alltid har gjort. Det har på något sätt blivit en vana, och därför fortsätter vi att bära på den där satans säcken. Vi lurar oss själva att vi är starkare än vad vi är och ber därför inte om hjälp från någon, när det i själva verket tär på oss som fan. Vi vill inte inse att vi inte är så starka som vi tror att vi är. 
Men ni vet när någonting plötsligt händer, någonting som får en att inse något som man egentligen vetat om hela tiden, men som man inte velat inse. Det är då man faktiskt förstår att man hade en viss sten i säcken som man verkligen borde ha lyft upp för hur längesen som helst. En sten som man vet har funnits där förut men som man inte trodde låg kvar, för att man fått för sig att man redan lyft bort den. Frågan är bara hur? Hur lyfter man upp en sten som är så tung att man inte vet om man kommer att orka bära eller tappa den? Och som man dessutom inte vet vad man ska göra av med efteråt? Om jag visste svaret hade min sten, och alla andra stenar också för den delen, varit borta vid det här laget.
Saken är den att jag kände på just den här specifika stenen för längesen, det här var inte första gången.
Det är bara det att jag då SJÄLV valde att inte lyfta upp den, och då får jag faktiskt skylla mig själv. Saker löser sig inte bara sådär. Jag borde ha förstått det, men jag var blindögd. Jag var jävligt blindögd!
När jag istället fick det uppkastat i ansiktet idag, då vart jag paff! Jag hade förskjutit det jävligt länge, men det visade
sig att det fortfarande fanns kvar där. Undangömt.
Jag har kommit till insikt nu och fått det klart för mig en gång för alla. Och det är jag glad för.........


Tankarna bygger på illusionen av lycka


L'Avenir? Om gud vill....

Nu kommer det....

Mina vänner, jag har en sak jag måste berätta för er...
Det är nämligen så att jag har fört er bakom ljuset en längre tid. Det finns något jag inte har berättat, som har gått och tyngt mig ett tag nu. Jag har beslutat mig för att träda fram nu..... JAG HAR VARIT GIFT!
Jag vet, det kommer som en chock. Detta är något jag länge har velat berätta, men jag har inte riktigt vågat...
Jag är numera skild. Skilde mig efter ett års äktenskap. Jag klarade helt enkelt inte av livet som hemmafru, kände att det inte riktigt var mitt kall. Det var tufft!
Men nu är jag tillbaks, starkare än någonsin......



Min man och jag. Jag vet, han är mycket kortare och äldre än mig,
men vad är det man brukar säga? Att kärleken inte har någon åldersgräns,
och att det är insidan som räknas? Fast iofs, hans insida var ju inte heller
speciellt bra......


....Varje dag såg i stort sett likadana ut, jag fick tvätta kläder
och laga mat. Varje gång han kom hem visade han inte
någon kärlek. Det var i stort sett det som gjorde så att
jag fick nog.....


.....Det slutade med att jag stack! Jag tog första bästa planet och hamnade
i Sverige. Att lämna honom var det bästa beslutet jag någonsin tagit.....


....I Sverige var jag lycklig!! Jag fick göra sånt jag aldrig fått göra
förut. Jag fick känna på friheten och lära mig simma.
Jag vart en helt ny människa....


....Jag vart uppskattad! Kompisar hade jag gott om,
och hos mig bjöds det ofta på fika....


....Men den lyckligaste dagen i mitt liv var nog ändå när jag äntligen
tog körtkortet! Körde var något jag ofta gjorde....


.....TILLS jag vart gammal och skruttig.

Inget skrämmer mig mer än att det blir som sist

Gör såhär
1. ta fram din mobil
2. bläddra igenom din inkorg
3. stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i smset
4. gör likadant på varje fråga


1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
"Hahahaha jätte bra."
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
"Pallar inte jag e helt inne i twilight å Edward Cullen <3 xD haha"
3. Vad är de första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
 "Hahahahahaha skön du e :P vad sa läraren?"
4. Vilket sms blev du mest berörd av?
"Jag skulle vilja åka till london på ett lov"
5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
"Men jag vet inte. Kan du skriva på sms då? Asså verkligen nisrin, ska du tro på en fucking snorunge före än mig? Hur många gånger ska jag säga jag säga det här, jag har inte suttit och drivit med dig med någon jävla snorunge!"
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
"Nisrin, messa inte honom mer! Svara inte, även om han bombar!"
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
"Inte mycket. Jag frågade om han var upptagen på söndag"
8. Vad vill du höra mest av allt?
"Hahaha aboow, sjukt, vet du vad jag drömde?"
9. Vad skulle du säga om du fick mvg i alla ämnen?
"jag e i farsta med en kompis hos några brudar. kan du ringa mig nu?"
10. Din romantiska replik
"a fan, de klart. jag e speciell du vet ;)"
11. Vad skulle du säg om du blev bestulen?
"jag saknar dig."

à bientôt - 2009 peut-être?



SURYOYO SURYOYO SURYOYO

Alå främlingar! (Eller nej, vadå främlingar?!?! jag känner ju faktiskt till vissa som brukar kika in här...)
Jag tänkte ta och berätta om när jag var på väg hem igår, på tåget (haha jag vet, allt händer på tåget).
Jag har suttit och snackat med Osman tills det plötsligt händer....
.......en hel jävla FÖRBEREDELSEKLASS stiger in i vagnen.
De är så överdrivet högljudda att jag fastnar totalt. Osman som babblar på, märker att jag inte hänger med i samtalet och kollar bak. Vi möts av samma syn, ett gäng sjabbiga nyimporter. 
Osman går så småningom av och jag sitter där ensam.
Tåget är helt proppfullt och jag känner mig lite obekväm. Jag har ingen tidning till hands, och inte heller någon mp3.
Det slutar istället med att jag sitter där och iakttar dem vilket är just det jag inte vill göra. Jag synar dem. Jag bokstavligen synar dem från topp till tå, lite diskret sådära. Jag vet inte, jag har personligen alltid tyckt att jag varit bra på att läsa av folk. Så medan jag sitter där, analyserar jag en av tjejernas beteende. Det är så uppenbart att hon är lite "förtjust" i en av killarna, en kille som tydligen heter Mohammed (jag med mina öron). Hon klänger efter honom och försöker få hans uppmärksamhet hela tiden. Den här Mohammed, som visar sig vara en skitstövel, börjar svära åt den här stackars tjejen. Han säger massa saker som "Vad vill du?!?!" "Stick" "Sug min kuk" "Sug min röv".
Jag menar, vem fan säger sug min röv? Det skriker ju IMPORT om det hela. I alla fall, vet ni vad tjejen gör? Istället för att fucka ur (vilket jag hade gjort. gillar inte killar, eller folk i allmänhet, som leker balla), håller hon på ännu mer! Jag vet inte, jag brukar snacka om toffel-killar, men det här var en toffel-tjej till MAX! Jag sitter där och väntar på en reaktion från henne, MEN HON REAGERAR INTE!
Tåget är helt jävla fullt och jag börjar skämmas över hela situationen. Även fast jag inte är inblandad.
Mest skäms jag för killen, han sitter där och svär på den fulaste svenskan och vet förmodligen inte ens vad han säger.
Det roliga är att, medan jag sitter där och analyserar, märker jag att killen också är lite intresserad. För så fort tjejen vänder ryggen, försöker han få HENNES uppmärksamhet. Det är nästan som en katt och mus lek - ganska sött men tragiskt på samma gång.

Lite längre bort, bredvid mig, sitter en annan kille från klassen. Väldigt stor och förmodligen från Irak.
Jag har inte lagt märke till honom så mycket, då han bara suttit tyst och snällt bredvid mig och inte sagt ett ord.
Jag förstår först inte att han är från samma klass, förrän tjejen kommer och sätter sig framför honom. De börjar snacka och jag ser så klart och tydligt att den här Mohammed börjar koka av svartsjuka. Eftersom att jag är tjej själv, vet jag hur tjejer funkar. Den här tjejen går ju bara dit för att göra honom svartsjuk, inget annat. Det märks på långt håll. Och det roligaste av allt är att hon lyckas!!! Så sjukt kul.
Medan jag sitter bredvid de två känner jag en stank komma som en vind. Jag funderar på vad det kan vara, då jag snabbt inser; KILLEN HAR MUNLUKT!!!!!!
Sitter där och håller på att dö tills jag till slut hör "Vårby Gård" genom högtalarna. Det är min tur att gå av!
Äntligen tänker jag och reser mig upp......



Det är här allting händer....

nemen! du var ju nästan snygg asså



Dags att gå en photoshop kurs asså?
Haha naa, här kör vi oretuscherat.

Tunisien 2008


Ingen AP än, men det känns som inte längesen....

Som jag nämnt många gånger förut, lyssnar jag mycket på hiphop. Inte vilken hiphop som helst, utan mer djup hiphop. Talib Kweli, Lupe Fiasco, Common och Nas främst.

Men, detta inlägg ska inte handla om den sortens hiphop. Istället ska den handla om den svenska gruppen Advance Patrol som jag lyssnade mycket på när jag var yngre.
Jag vet inte om ni har hört talas om dem, då de är sjukt underskattade. De tillhör i alla fall mina favoriter, och jag beundrar dem som fan!
Gruppen bestod från början av Gonza, Juan, Rodde och Chafic. Året är 2002 och de är precis på väg att få skivkontrakt då det plötsligt händer något tragiskt. Gruppens ledare, Chafic, tar självmord en kväll i april genom att hoppa framför ett tåg.
De andra tvingas därefter att fortsätta kämpa för drömmen om skivkontrakt samtidigt som de bär på stor sorg och förtvivlan.
Chafic hade också en fru vid namn Carla, som är mor till hans två barn. Nicole och Chafica. Carla var fortfarande gravid med Chafica när han gick bort, och Chafic fick därför aldrig se sin andra dotter.
Det gjordes en dokumentär år 2004 vid namn Gå Loss, som handlar om tiden efter självmordet och om hur människorna kring Chafic kämpar på med sina liv. Killarna i gruppen får sitt skivkontrakt och släpper därefter sin första skiva som blir till en stor framgång. Skivan handlar mycket om att hylla Chafic, och musiken blir som en läkningsprocess.
Carla berättar om sorgen och ilskan över att Chafic lämnat henne ensam med två barn. Varje dag blir till en kamp, men hon håller sig stark. Stark för att hon måste för sina två barn.....

Jag vet inte, jag har stor respekt för Advance Patrol, för att de har kämpat för att komma dit de är idag.
Se filmen, Gå Loss. Den är sjukt bra men tragisk på samma gång. Klart sevärd!








Ingen motivation

Har ingen motivation att blogga längre. Har bloggtorka!
Vet att det märks, då bloggen inte är som den brukade vara.
Lite svårt det här att hitta ämnen att skriva om, det händer inte så mycket för tillfället asså......

R

Sitter här och funderar på det som du en gång sa till mig;
"For a small reward a man will hurry away on a long journey, while for eternal life, many will hardly take a single step."
Shit vilken människa du var! Jag hade aldrig träffat någon med så mycket livserfarenhet innan jag träffade dig. Så mycket livserfarenhet på bara 17 år!
Allt du gick igenom då..... jag vet inte, jag finner inga ord. Jag beundrade dig för att du var så stark.
Du klagade ALDRIG och bad ALDRIG om någons medlidande. Jag kommer ihåg när jag brukade ringa
och väcka dig på morgonen. Du svarade alltid med din fina hesa morgontrötta röst, som gjorde mig heeeelt......
Jag vet inte, det var nånting med dig asså, din humor och hela din personlighet.
Du brukade skämmas och be om ursäkt för att du inte kunde bjuda mig på middag. Men vet du vad? DU räckte för mig. Materiella saker kvittade......


Nya tag, nya tider

jag SKA klara det här!
I am strong, I am invincible. I am Woman!

(8)


frisyr á la tv-ruta!


Nisrin som liten

alå folks


ALÅÅÅ

FOLKS! I'm back. Laptopen är fortfarande trasig, men har fått en ny stationär. Riktigt high-tec är den, men jag antar att jag lär mig...

ingen data för tillfället,

därför uppdateras inte bloggen

klockren



Hittade den här på en blogg. Så klockren! Tror att de flesta blattar kan känna igen sig.

Fan också!

Vaknade för en halvtimme sen (5:50) av att jag hade en sån smärta i magen. Utan att överdriva.
Smärtan sitter på magens högra del, och det första som came to mind var blindtarmsinflammation.
Känns inte som mensvärk så det är lite skumt. Ska försöka gå och lägga mig igen, men det är bara det gör riktigt jävla ont, så det är lite svårt att sova nu.

ingen rubrik

Dagen är här, är jag beredd?
Några minuter från min dödsbädd, så mediterar jag på..
hur jag spenderat mitt liv och så. Ser hur det sakta försvinner..
Så vad är det jag finner, bland lycka och bland misär,
när ångesten är det som sliter mig isär?

När det knackar på min dörr...
Vad jag än gjort så väntar det nu på mig,
Det knackar på min dörr
Och jag, och jag...

En gång var jag hungrig och gick på krigsstigen, nu är jag rädd och övergiven.
Allt som var nära är så långt bort, mitt långa liv hur blev det så kort?
Ingen mening att beklaga, jag är nu bytet och samvetet jagar.
Allt som betydde något var kärleken..
Är det för sent nu? Förlåt mig min sanna vän.

Fader du som över oss vakar, varför är det kaos vi förorsakar?
Det är vid din sida vi borde vandra
Så lär oss att ta hand om varandra, och leva det liv vi verkligen vill
Allt vi behöver finns ju här intill
Det är så vi kan återuppstå
Det är den enda vägen vi borde gå

tur det asså!

Idag på väg till skolan sitter jag med Nakka på tåget. Ett gammalt tåg.
"Vad har det med saken att göra, att det var ett gammalt tåg" tänker ni säkert nu.
Men det jag vill komma till är att man på de gamla tågen kan snacka i en högtalare. Hur ofta hör man inte en import till chaufför säga "slossen"? Detta är något som förekommer relativt sällan (om alls?) i de nya tågen.
I alla fall, när vi kommit till kanske sätra? *vild gissning* hör vi (eller åtminstonde jag, för nakka såg ut att vara helt inne i tidningen) chauffören (som i detta fall INTE var import) säga att det är tvärstopp på den gröna linjen. Jag får lite panik då jag glömt att vi nu åker den blåa linjen och inte den gröna som vi brukade när vi gick i Odenplan. Det är nämligen så att jag verkligen HATAR ersättningsbussar då det alltid är överfullt. Man får stå och trängas med massa illaluktande människor som inte verkar ha duschat på år och dar. Minns när jag en gång stod tätt intill en man som var längre än mig. Mitt huvud kom ungefär till hans armhåla. Och det värsta av allt är att han står och sträcker armen för att kunna hålla i sig i räcket. Vart tror ni då mitt fejs hamnar? Just vid armhålan, och I'm telling you.... DET LUKTADE BAJS! Höll på att svimma eftersom att jag höll andan nästan hela vägen. Vissa människor har aldrig hört talas om deo säger jag bara.....
Anyway, nog om det.
Jag kommer sedan på att vi åker den blåa linjen och att vi slipper eländet. Lättnad säger jag bara...

så här hade vi sett ut på ersättningsbussen;


Jag och Nakka är de som står längst ut, som ni ser är vi de enda kvinnorna på bussen.

WOW!

Jag har aldrig förstått mig på folk som säger "jag får gåshud" när de lyssnar på musik. Jag personligen får bara gåshud när det typ är kallt ute. Men nu, för första gången någonsin, har jag fått gåshud när jag har lyssnat på musik.
Jag menar, Josh Groban i sig är ju inget speciellt.  Visst, hans röst är vacker,
 men inte tillräckligt för att jag ska få gåshud för första gången.
 Det är istället när barnen, de vackra barnen med de stora vita leendena som bara utstrålar lycka, tar ton.
Det är då jag känner hur jag ryser till.
Detta är vackert!



RSS 2.0