Får det dig att tänka?


Har du någonsin varit kär? Så kär att du känt att du skulle kunnat göra vad som helst för personen i fråga? Nu syftar jag inte på att till exempel dö för personen, för att om man ärligt talat skulle kunna tänka sig att dö för en tjej/kille är man knäpp. Då är man helt jävla puckad!
Nej, utan nu syftar jag mer på lite vardagliga ting, som att ringa till honom/henne mitt i natten.
Klockan 3 på natten får du plötsligt ett sms som säger: "Ring mig snälla. Det är viktigt!". Du ringer och får sen höra att det inte är något speciellt, men istället för att lägga på fortsätter du att prata. Du fortsätter att prata även fast du alldeles nyss legat i den djupaste sömnen och nu är nyvaken. Du fortsätter att prata för att det bästa du vet är att få höra hans eller hennes röst och för att du VILL prata.
Du går ibland och kollar din telefon var femte sekund med hopp om att du skall ha missat något. Ett sms eller ett samtal.
När du sedan upptäcker att ingen förändring skett, blir du besviken. Egentligen vill du ingenting annat än att ringa, ringa och få höra rösten som du gillar allra mest. Men du påminner dig om och om igen om att killar/tjejer inte gillar när man hundar och hindrar därför dig själv. När du istället hör telefonen ringa en timme senare skiner du upp och skyndar dig till den. Du ser till din förtjusning att det är han/hon! Du lyfter telefonen och gör allt för att inte låta din upprymdhet höras.
"Hallå", svarar du.
"Hej baby :) Förlåt för att jag inte har hört av mig. Jag har inte haft möjlighet, har varit med familjen hela dagen.
Vi har hälsat på några vänner, fett tråkigt. Satt bara och tänkte på dig och hur mycket jag ville ringa =/ Hur mår du och hur har din dag varit?" får du till svar.
Du har nu världens största leende och din dag har plötsligt blivit räddad! Du känner att en konstig känsla börjar spridas
i hela kroppen, en känsla som du förknippar med lycka.
Några timmar går, och du tänker konstant: "undra vad han/hon gör nu.. är han/hon hemma? är han/hon själv? tänker han/hon på mig?". Till slut beslutar du dig för att ringa, eftersom att det inte var du som ringde sist. Det är nu ganska sent på kvällen och du ligger i din säng. Ni snackar, men du försöker att prata så tyst som möjligt. Du pratar så tyst som möjligt för att du är rädd för att dina föräldrar ska komma på dig då det är skola imorgon.
Till slut bestämmer ni er för att avsluta samtalet, men ni kan inte bestämma vem av er som ska lägga på luren. Du säger, "lägg på du" medan han/hon säger: "Nej! Lägg på du". Till slut kommer ni överens om att ni ska lägga på samtidigt efter att ha räknat till tre. Ni lägger på och cirka två minuter senare får du ett sms, "godnatt min prinsessa/prins. Sov gott! Ringer dig imorgon. Puss (k)". Efter att ha legat och funderat i några minuter somnar du med ett leende på läpparna.
Varje dag ser i stort sett likadana ut. Ni träffas om varven, pratar i telefon, snackar på msn och skickar sms. TILLS.....
det en dag bara tar slut. Någonting händer och allt bara tar slut. Allt det fina är plötsligt över. Det som en gång var en lycka blir till en olycka. Du spenderar dagarna till att gråta i smyg och tänker: "Varför?".
Du insåg inte det då, men det som du trodde var SÅ rätt visade sig egentligen vara SÅ fel. Det kanske var rätt för stunden, men det som är rätt för stunden behöver inte vara rätt för alltid. Jag tror ändå att allting händer av en anledning. Det var "meant to be". Man brukar ju säga att allt som har en början också brukar ha ett slut. Låter ganska logiskt tycker jag......

Det finns tre typer av kärlek....
Kärlek
Stor Kärlek

Mäktig Kärlek

Kärlek kommer man över efter 2 månader.
En stor kärlek kommer man över efter 2 år.
Mäktig kärlek förändrar ditt liv.

När mäktig kärlek avvisas, dör något inuti en man.
Så allt han kan göra är att fly.
Till en plats där han kan träffa någon annan att älska.
Kärleken till denna kommer aldrig att vara som kärleken till den första.
För ingen bok är sig lik.
När han väl har avslutat den första boken så är den avslutad.
Det är föralltid över, borta och dött.
Det är krossat, slaget och begravt.
Den är förlorad för alltid i havet.

Men tänk på att där eld funnits, finns aska kvar.

Kommentarer
Postat av: Reda

Men va fiiiiiint skrivet!

2008-10-28 @ 10:15:04
URL: http://redoow.blogg.se/
Postat av: Nisrin

Man tackar, man tackar :)

2008-10-28 @ 15:52:56
URL: http://nisrinjh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0