Ber om ursäkt

för att jag satte lösenord på bloggen. Det var bara det att jag var så sjukt ledsen/deppig/whatever över en grej, så jag valde att sätta lösenord då jag inte ville att alla skulle ta del av det. Behövde få skriva av mig.
Nu har jag tagit bort inlägget och öppnar istället upp blogget som vanligt.


If I ruled the world

Varför? VARFÖR måste det alltid hända mig?
Det är nämligen så att jag ALLTID råkar ut för konstigheter antingen på väg hem eller till skolan.
Vad tror ni hände idag? JAG STÖTER PÅ EN GAMMAL LÄRARE JAG HADE I LÅGSTADIET :|
Det värsta med den här läraren är att hon har en tendens att stå och babbla på i flera timmar (okej, nu överdriver jag. men minst en kvart, och nu överdriver jag inte för fem öre)
Ibland önskar jag bara att jag hade övernaturliga krafter och kunde styra folk, idag var en av dom dagarna jag då jag önskade det, riktigt mycket. Ville bara stänga av fröken GUN-BRITT(fitt).
Jag var nämligen sjukt trött efter att ha varit i skolan hela dagen och längtade verkligen efter att få komma hem.
Har precis gått förbi centrum då jag plötsligt ser henne.... "ONEJ!" är det första jag tänker och börjar fort kolla runt omkring mig för att se om jag kan gå någon annanstans eller gömma mig, om jag fortfarande har chansen.
Jag ser dock till min förtvivlan att det är omöjligt, HON HAR REDAN SETT MIG!!! Jag fortsätter att gå och tänker nu istället "jaha, då var det dags ännu en gång". Jag förbereder mig för att spela trevlig.
Som förväntat blir jag "stoppad" och lilla Gun-Britt börjar berätta sitt livs historia (vilket hon förövrigt alltid gör).
Varför inte bara ett "hej" och sen ett "hejdå"?! Det hade räckt för min del. Men nej......
här ska vi prata om våra barnbarn och om hur vi brukar leka med dem. Om att vi nyligen har blivit pensionärer och jobbar varannan dag. Att vi är så glada för att vi inte behöver stressa lika mycket och yadayadayadayada. Jag skojar inte när jag skriver att jag höll på att somna STÅENDES! Förstår ni? Så jäkla ointressant var det. Tror det syntes på mig också, för ibland kan man se (som jag nämnde i ett gammalt inlägg)  när någon bara vill stänga av en. Jag är bombsäker på att hon märkte att jag ville därifrån, men ÄNDÅ fortsatte hon. Till slut, efter minst en halvtimme och efter att hela vårby passerat oss, säger hon: "ja, men nu måste jag tyvärr gå!" och jag tänker: "yeees! thank lord".
Vi säger hejdå och jag fortsätter hemåt med värsta leendet. Inte på grund av att jag träffat min söta gamla lärare, utan för att jag kommit därifrån.



Ett sånt här blixtlås behöver sättas på Gun-Britt

var bara tvungen!


tyckte den här bilden vart lite häftig. speciellt eftersom att jag inte har använt något program alls för att ändra nånting (färgen). Färgen ändrades på inställningarna i kameran. Ränderna på tröjan är egentligen rosa.
Kolla också skuggona på örhänget.

kärlek


Pusskalas med syrran. Dock är hon helt inne i min lur.

-

Du är riktigt fucked up! Vad e ditt problem?
Testa att inte sova, sen får vi se hur glad du blir idjot. mitt liv handlar inte om dig, så varför ska jag stå för all din underhållning? Folk är inte alltid glada 24/7!
Troru vekligen att det ska vara som förut? Hell no. Du blir sur för att jag inte har tid för dig när du är on my nuts hela jävla tiden?!?! Jag verkar vara den enda som fått dig på plats, för att jag inte känner någon sympati för det du har gått igenom.
Visst jag gjorde det från början, men vilken snorunge tror att man kan vara hur man vill bara för att man gått igenom vissa grejer? That shit doesn't work on me. Jag är trött på att du spelar gullig.
Alla människor har en gräns man inte ska passera! Du tycker bara att jag e sur för att min gräns är jävligt kort. Men du kommer passera många av dina närmastes gränser snart! Vilket du redan har gjort på vissa.
Du är en wannabe.
Känner du dig ensam? Behöver närhet? Mitt problem? Nej, inte längre.

Kanske låter grym nu, men sanningen hurts.
Nästa gång du skriver svarar jag inte.

tunisie


HAHAHAHA!


Harkous


De få lägenheter som finns


Henna


De godase melonerna ever


Otursbron


Båtarna


Jasmin


Stranden


Fresh fruits


Sötaste kamelen ever


La perle tunisienne


Big Ben! hahaha


Bizerte


Cafe


Tabarka


du va inte blyg



Ni vet när man har sådär äckligt tråkigt. Det är DÅ paint-skillsen kommer fram ;)
jag bjuder på denna. fschtåruuu? jag BJYDER PÅ MEJ SCHÄLV.

sommar08



Hittade en bild på supersöta Dervis från i somras. Satt på strandbryggan en varm sommardag och bara myste.
Solen var så stark att jag faktiskt brände mig! Den ni.
Det var tider det.

jag vet att du läser det här

Hur säger jag det här på rätt sätt?
Det kommer aldrig bli vi två. ALDRIG!
Tror du inte jag ser igenom din dubbelmoral och ditt skådespeleri?
Jag känner inte hat för dig...... tvärtom.
Du är en del av mitt förflutna och det är jag glad för. Ångrar ingenting, eller jo, vissa saker kunde jag ha skött på ett bättre sätt. Hur som helst, det är inte dit jag vill komma.
Snälla, sluta spela gullig hela tiden. Det gör mig bara sjukt irriterad.
Låtsas inte som att du är den som känner mig bäst, för det gör du inte.
Vet du vad jag har märkt? Du har börjat få mer och mer luft nu på senare tid. Och det är bara en sak jag vill att du ska veta; folk snackar. Folk som kanske till och med står dig nära.
De snackar så in i helvete, men vet du vad?
Jag bryr mig inte. Om jag hade brytt mig hade jag slutat snacka med dig för längesen.


Det här är du ibland. En sjukt irriterande mygga som man bara vill slå till.

bara några tankar nu på kvällen....

Detta blir lite av ett spontaninlägg, anyway......

Känner ni någonsin att ni gör av med tiden på fel sätt? Det gör jag och det ger mig fetaste ångesten.
Vissa dagar kan jag sitta och göra ingenting, absolut INGENTING!
Sen vips, har en hel dag gått och jag har varken träffat någon eller pluggat. Förstår ni? En HEL dag av mitt liv.
En dag som kunde ha spenderats på ett mycket bättre sätt.
Ibland känner jag också att jag spenderar tid på helt fel personer och glömmer bort andra som egentligen förtjänar tiden mer eller lika mycket. Tiden går sjukt fort och jag missbrukar den. Jag har inte lärt mig att använda den rätt, till de saker och de personer jag egentligen tycker om som mest. En sak jag måste lära mig är att uppskatta och värdesätta vissa personer mer än vad jag gör idag. Men vet ni vad? Jag är människa och jag gör fel. Jag är inte ms. perfect, men DÄREMOT kan jag sträva efter att göra vissa saker bättre. Även fast jag inte gör dem bra idag.

okay, ett litet snurrigt inlägg kanske. men vet ni vad? jag pallar inte korrektur-läsa, utan jag publicerar det som det är. take it or leave it

by the way.... måste bara påpeka att detta inlägg inte är menat till bara en person, utan flera stycken egentligen.
känn er träffade om ni vill though.


Jag känner....

...att jag bör passa mig. Jag är rädd för att det annars kan få förödande konsekvenser och det är inte värt det.
Det är inte värt det alls. Jag har förstått att andra kan tolka och se vissa saker på ett annat sätt.
Lite synd though, men jag respekterar det.

Mer säger jag inte!

heaven can wait


Det finns en sak jag är väldigt rädd för här i livet, och det är sjukdomar. Såsom cancer tillexempel. Att se en anhörig (eller en själv) sjunka bort i en annan värld, ständigt må dåligt och varje dag kämpa för att överleva, kan inte vara lätt.

Jag har följt en blogg länge, som handlar om cancerdrabbade Felicia som skulle ha fyllt 5 för ungefär 3 veckor sen. Cancern tog hennes liv. Den här lilla tjejens berättelse är så gripande, den berör ända in i benmärgen. Hennes mamma har skrivit blogg sen hon fick reda på att hennes dotter fått Diagnosen Wilms tumör och fortsätter även nu, efter Felicias bortgång, att skriva om sin sorg och sitt liv utan Felicia. Läs den här 


...och så finns det en till tjej jag brukar kika in hos. Madeleine. Hon är 20 år och har sedan ett år tillbaka fått diagnosen cancer. Hennes blogg får en att uppskatta minsta lilla sak i livet. Hon är alltid positiv och stark i sina inlägg och uppmuntrar en hela tiden att se allt från den ljusa sidan. För tre dagar sen somnade Madde in. Mina tankar går till hennes anhöriga. Vila i frid. Läs Den Här

Jag får ofta höra om personer som mist någon som står dem nära. Ofta familjemedlemmar.
Det får mig alltid att tänka, tänk om det var jag? Tänk om det var min pappa eller mamma som gick bort?
Jag vet faktiskt inte hur jag hade tagit det. Jag vet inte om jag är tillräckligt stark för att klara av något sådant.
Det finns ett uttryck, "what doesn't kill you makes you stronger". Vad tror ni om det? Stämmer det?
Förmodligen gör det det. Jag tror att ju mer erfarenheter man får, desto lättare har man att hantera saker och ting. Desto lättare att förstå sig på varför vissa saker sker och inte sker. Döden är inte någonting hemskt, döden är någonting vi alla förr eller senare kommer att råka ut för. Men jag ska erkänna det, jag är rädd för döden. Min största rädsla här i livet är att dö utan att ha gjort någonting. Dö utan att ha sagt "jag älskar dig" till de personer som betyder något för mig på riktigt.
När någon dör brukar jag tänka, "Sörj inte döden, var glad för livet istället. Var glad för det som hände och varade", men jag menar.... hur lätt är det att tänka när det väl händer en själv? När någon man SJÄLV står nära går bort?
Det har aldrig hänt mig om jag ska vara ärlig. Jag har aldrig varit med om att en anhörig har gått bort. Jag är väldigt glad och tacksam för det, men samtidigt vet jag att det snabbt kan förändras på mindre än en sekund. Man vet ALDRIG när något sådant inträffar. Only god knows!

Nu känner jag att detta inlägg blev lite längre än vad jag hade tänkt, men mina tankar idag går främst ut till alla anhöriga till de personer som mist livet. Felicia, Madeleine, och alla andra runt om på vår jord.....





 

.

Den finaste jag kan få

du som jag måste stå på tå för att nå

du som har svarta stenar i ditt inre

du som känner att lyckan blir allt mindre

svarta tunga stenar utan avsikt att lämna din själ

du som stöter bort alla som vill dig väl

rädslan för att bli sviken smyger sig på

du vill att det ska vara du som ska gå


Och kanske har en del krossat din vackra vilja

de måste vara idioter, svin - jag kan ej skilja

jag vet vad de går miste om

när du står vid klippans kant och viskar; kom

för bakom sig lämnade de en man av finaste sort

det var deras misstag, att det var du de valde bort

jag hoppas de får leva i sin ensamhet

de måste ångra, de måste ångra sitt svek


Jag vet att du vandrar en ny väg nu min prins

jag vet för I write sins

i mitt huvud kan jag skrika ditt namn

samtidigt som jag somnar i din famn

och jag följer med dig över klippans kant

om du lovar att allt du viskade är sant

att du letar efter mig när jag tappar bort mig

då ska jag flyga med dig, bara dig


Helt seriöst..

... jag behöver söka hjälp. Det här går inte längre.

-


Turkar på dansgolvet



NU förstår jag varför blattar inte kommer in på krogen.

Livet är fortfarande orättvist

Ni minns säkert att jag snackade om 11 september för inte så länge sedan, datumet vi alltid kommer att minnas. För 7 år sen hände något som skakade vår värld. Jag syftar naturligtvis på World Trade Center, dådet som våra barn som sagt kommer att få läsa om i historieböckerna.

Jag undrar bara, när ska världen hålla en tyst minut för alla barnen i Irak? Enligt en rapport jag läst på UNICEF så dör ett irakiskt barn var femte minut p.g.a kriget. Det ger nära niotusen döda irakiska barn i månaden. De dör av brist på hälsovård. Brist på vatten. Brist på hygien. Nästan alla orsakade av att USA bombat sönder sjukhus, el- och vattenreningsverk. Hur hade världen sett ut om det var niotusen amerikanska barn? Eller svenska? Hade folk fortfarande suttit och bläddrat i tidningar och läst om "x-antal döda människor idag", och sedan vänt till nästa blad och istället läst om "Katterna som söker Husse"??!!!!
Det är inte längre ett barn som försvinner, det är siffror...
44 döda, 57 döda, 160 döda...
NIOTUSEN BARN DÖR i månaden
. Det är så orättvist.

 

Visste ni att kriget i Irak har gjort 900 000 barn under 12 år föräldralösa? Ca 1,6 miljoner är hemlösa. 900 barn sitter i fängelse, därav 100 i amerikanska läger. Visst är det bara siffror man läser och tänker "oj, det var många!"
Finns det någon som gör nånting åt det här? Barn i 9-18 års åldern är barnsoldater och lär sig att skjuta människor till döds. Vissa sitter i fängelse och gråter av hunger, tortyr och våldtäkt.



När ska vi hålla en tyst minut för dessa oskyldiga barn?

skjdfsdkzjdzjfdkjnsdc vnjsdkfjcrd

PÄÄÄÄÄÄÄH JAG PALLAR INTE! jlkakjdsmcfnfbnasdbnzsdfbdnsnbdnbfdznb

Gårdagen

Okay.. tänkte berätta lite om gårdagen.
Folk från andra METG-skolor i hela Sverige hade ju kommit till STHLM och sovit över på vår skola för att
tävla i METG-OS. Vårt egna lilla låtsas OS.
Det var en massa grenar och vi hade det ganska skoj egentligen.
Jag fick tag i en megafon som jag gick runt och snackade i. Så sjukt kul.
Sjöng också (dock ej seriöst) med min röst som är så trevlig att lyssna på..... NOT!
......ända tills Aturina snodde den :P haha.
Sjöng bla en ramsa som gick så här "alla heter Glenn i Göteborg, alla äter fisk i Göteborg"
Göteborgarna verkade dock inte ta åt sig, så det var ju bra.

Sen på kvällen vart det fest och den vart sjuuuuuukt misslyckad!


Världens hemskaste bild, men jag har bara den så det får duga.
Körde på svart basic-tröja med svart midjekjol, till det lite make med grön ögonskugga. That was it.


more about me...

1. Jag är förmodligen den envisaste människan på jorden.
2. Jag är riktigt långsint. Har vi tjaffsat tar det tid tills jag släpper det.
3. Är SJUKT rädd för att få hår i maten.
4. Är en sucker för love-songs.
5. Gråter för lätt.
6. Jag ska alltid ha rätt och då menar jag alltid!
7. Har förmågan att läsa av folk när de minst anar det.

.

Why'd ya have to be so cute?
It's impossible to ignore you..
Must you make me laugh so much?
It's bad enough we get along so well..

Say goodnight and go.

Du vet alltid vad du ska säga, och när.
Vetu vad? Ska jag vara helt ärlig? Jag visste från första början att du var speciell.
Du åker imorgon, och om sanningen ska fram så kommer jag att sakna dig.
 

feta flashbacks

Ni vet när en låt fastnar på hjärnan och man spelar den om och om igen....

 
listen to the text

inga kommentarer

Detta är bara så sjukt roligt. I mean, detta är skrivet av en 21-åring som INTE är import utan svenskare än Carl-Gustav. Höll på att skratta ihjäl mig. Sådär skrev jag i tvåan.

Något jag tycker är viktigt i ett förhållande är följande! Ärlighet, Att man bryr sig om varandra. Man visar sin kärlek till sin partner! Att man säger älskling! Och jag har en regel! Jag är alltid rädd om dom jag gillar! Den tjejen jag för hoppnings vis träffar kommer jag vara jätte rädd om! Bry mig o lyssna på vad hon vill säga och göra! Att man är snäll är jätte viktigt!!! Det värsta som finns är killar som är dumma mot tjejer sån göt mig så arg!!!! Man ska vara jätte rädd om tjejer och visa att man tycker om dom! Och är man tillsammans så ska man visa att man älskar sin tjej för den hon är! Kunna hitta på skojiga saker och kunna mysa o gosa framför tv'n. Samt en sista viktig sak! insidan räknas mest. slut

Det finns bara en kung


Hey folks...

................ dålig uppdatering, men jag har bloggtorka.

The Oprah Winfrey show

Som jag redan har nämnt är jag sjuk och sitter hemma. En rutin som jag har när jag är sjuk är att kolla på "Våra bästa år" och "The Oprah Winfrey show".

Temat idag på Oprah var; "vad hade du gjort?"
Det gick ut på att man satte ut massa kameror på offentliga platser och lät några skådespelare utföra olika draman, som vanligtvis borde få folk att reagera och gripa in.
En händelse utspelades på ett bageri. Det var dolda kameror utplacerade men det visste ju inte de andra kunderna som skulle handla (bortsett från den muslimska kvinnan och konditorn som var skådespelare i hela grejen) 

En muslimsk kvinna ska beställa då konditorn på bageriet säger:
- vi tjänar inte såna som din sort
- ursäkta?
- ja, vi tjänar inte terrorister.
(nu minns jag inte resten av konversationen)
Det är folk i bageriet men ingen, absolut INGEN reagerar. Kvinnan, som uppenbart känner sig förnedrad, ber en annan man beställa åt henne. Mannen vägrar
Efter ett tag har andra kunder kommit in och de gamla är inte kvar, då kör de om hela grejen. Kvinnan ska beställa och konditorn säger återigen att han inte tjänar såna som hennes sort. Han säger också att: "jag väljer vilka jag vill tjäna".
DÅ, helt plötsligt tillägger en man: "Just precis!!!!!" Han går fram till konditorn och ger honom high-five. Jag sitter där framför tv-soffan med öppen mun, helt chockad! Och det här ska vara rikiga människor......
Hur som helst, mannen bakom hela grejen, som har satt dit kamerorna, springer efter kunden som höll med konditorn och frågar: "varför försvarade du inte kvinnan?"
kunden svarar: "hon är inte amerikan! Och det är inte du heller......" ("producenten" är i grund och botten mexikan men hans familj har sedan sex generationer bott i texas)
Det kommer in andra kunder och de får köra om hela grejen igen. Denna gång var det två tonårstjejer som valde att istället försvara kvinnan. Den ena tonåringen är också muslim men har ingen slöja. Hon frågar konditorn: "hur kan du välja att tjäna mig men inte henne? Vi har ju samma ursprung"
Konditorn (återigen, han är skådespelare) svarar: "För att du klär dig åtminstonde amerikanskt."
Konditorn ropar sedan åt den muslimska kvinnan: "gå ut med din Jihad!"

Av ALLA kunder så var det endast 6 personer som försvarade kvinnan. 13 personer höll med konditorn medan 22 inte sa ett piss. De sa INTE ETT SKIT!!!!!! De stod och iakttog allt och hörde allt, men sa ingenting.

Racism in a bakery? Alison and Jasmeen 




De körde en till händelse, men denna gång utspelades det hela i en park.
En afroamerikansk man håller på att misshandla sin fru mitt framför förbigående kvinnor och män. Också denna gång reagerar ingen. Det kommer till slut fram två män, och jag tänker för mig själv: "äntligen!". Dock blir jag lite förvånad när de säger: "hörrni! det här är varken rätt tid eller plats för det där", med andra ord, "hemma, bakom stängda dörrar, är det helt okej att slå sönder henne"

Av ALLA förbipasserande (har inga exakta siffror på hur många det var, men skådespelarna höll på i fem timmar i parken så ni kan ju tänka er hur många som måste ha gått förbi) så var det EN kvinna som satte stopp för det hela och ringde polisen. Hon kollade rakt in i misshandlarens ögon och sa: "Jag är inte rädd för dig!"
Det är mod, mina vänner. Det är mod!


Denna kvinna fick komma till Oprahs studio och läsa upp ett brev som hon hade skickat in till Oprah efter själva händelsen (hon fick reda på att det var ett experiment precis efteråt)
Nu minns jag inte exakt vad det stod bortsett från att det var rörande, men det stod typ, "om detta hade varit tidigare vet jag inte om jag hade reagerat på samma sätt. Jag hade förmodligen bara gått förbi. Men jag har insett att om jag inte trotsar min rädsla och gör det rätta så kommer jag att få leva med skulden och må dåligt i en lång period framöver. För att jag ska må bra som människa behöver jag göra det som är rätt"


The actors in the park Tammy Billups

>Det är inte hat som dödar människor, det är likgiltighet<

5 september 2008

Tuddilu! Vad händer här hos mig idag? Absolut nada!
Jag är nämligen sjuk och är hemma. Var hemma både igår och idag. Var tänkt att jag skulle till skolan idag dock,
men det blev inte så efter att jag spydde inatt. Hur som helst.....
jag ska fixa håret på torsdag! Hoppas verkligen att det blir bra. Kommer självklart att lägga upp för och efter bilder när det är klart ;)
Jag känner inte för att blogga just nu om jag ska vara ärlig, mår kefft. Men det blir på något sätt som en plikt när man ser hur många sidvisningar man får. Det måste vara någon jävel som klickar in sig 30 ggr per dag! Haha.
Jag lovar att jag återkommer när jag känner mig lite bättre, så tills dess...... vi hörs!


Ska jag vara ärlig?

Du har värsta luften och tror att du är så jäkla viktig, men egentligen beyder du ingenting för mig. Förståru?
Du bara är där liksom, och that's it. Du är liksom ett extra tillbehör som följer med.
 Faktum är att jag inte kunde bry mig mindre.
Jag blir sjukt irriterad.
Jag vet att du inte kommer att känna dig träffad nu, och det är lite tragiskt, när det egentligen
är uppenbart att det är dig jag menar.


Pappa....

I aint gon' be around forever... if that's what you think
I got my own dreams


Din dotter börjar bli stor nu

-

På tal om ofixade kändisar (för ni såg väl de två bilderna på Hilary Duff där nere?)
Här kommer en före och efter bild på supermodellen Heidi Klum som är otroligt vacker :)


   
Före och Efter ;) (fast det kanske ni förstår själva)

Syrran är galen!

Igår när jag skulle bada syrran vart hon helt tokig! Damn säger jag bara.
Det börjar med att vi leker och har kul. Hon plaskar med sina leksaker och tjuter av glädje i säkert 45 min...
TILLS....
jag ska duscha henne.
Jag börjar schamponera henne och ska precis sätta på vattnet. DET ÄR DÅ HELVETET STARTAR!
Shit! Det var nästan som att hon hade fått galna kosjukan eller nåt. Hon var heeeeelt galen!
Börjar skrika (jag brukar säga att jag är halvdöv, nu är jag HELdöv!), hoppa, klättra och gör allt för att komma bort från badkaret. Tårarna sprutar och hon är verkligen livrädd. Hon fruktar för sitt liv!
Hur som helst, efter många om och men är vi till slut klara (fråga mig inte hur) och jag virar in henne i handduken.
Hon är skit sur på mig och springer till pappa och ger mig "det onda ögat"!
Efter typ 5 min hade hon dock glömt hela grejen (tur det haha)

Inte undra på att jag däckade strax efter att jag kommit hem. Var heeeeeeelt slut! 

     

Jag vet inte hur jag ska göra...

... för att få dig att inse att du har ett stort problem.
Jag menar allvar när jag säger att du behöver söka hjälp.
Om du läser det här och känner dig träffad, vill jag att du ska veta att jag finns här om du har något du behöver prata om *vilket jag tror att du har*

kommer inte på en rubrik

Det händer mig ibland att folk frågar, "är du trött Nisrin? Du ser jääävligt trött ut".
I själva verket är jag hur pigg som helst.
Det de egentligen försöker säga är, "shit. du ser ut som helvete idag!"
well, alla har vi väl såna dagar också, I guess. Man kan inte bara gå runt och ha bra dagar hela tiden :P
När man däremot verkligen ÄR hur jäkla trött som helst, när man bara vill gömma huvudet under kudden MEN bär lite smink av någon anledning. Då blir det istället ett "oj, vad fräsch du ser ut idag!"
Vad kan vi dra för slutsats av detta? Smink gör VÄLDIGT mycket.

På tal om dåliga dagar,
det värsta jag vet är att man ALLTID ska träffa på folk man vekligen inte vill träffa när man är helt ofixad och känner sig super ful. Det händer mig alltid!
Man försöker gömma sig eller vända huvudet men de lyckas alltid se en ändå! Och så måste man hälsa....
det där med att hälsa kan vara skit jobbigt tycker jag! Speciellt på personer från ens förflutna som man har historia med.
Det kan vara en gammal pojkvän eller en gammal vän. Man går ofta runt och tänker: "ska jag hälsa eller inte?" och sen väntar man ofta på att den andre ska hälsa. När den personen inte hälsar tänker man "fan vilken dålig stil! han/hon hälsade inte". Men man glömmer ofta, på grund av att man är så rädd för att bli dissad, att den personen kanske tänker precis som man själv gör.


Även vackra Hilary Duff kan ha dåliga dagar.

Skönhet



Kolla vilken sjukt vacker tjej! Jag är helt...
Kolla vilka ögon!
Hon är afghan(?) från flyktinglägret.

Kärlek

Jag skrev i ett tidigare inlägg att jag känner att jag har mognat rejält. En anledning till att jag känner så är på grund av hur mycket mina tankar kring barn har förändrats. Förut var jag lite sådär, "oneeeej, gud vilken jobbig skitunge. HÅLL KÄFTEN!", men efter att mina småsyskon föddes har min syn förändrats rejält.

Jag blir sjukt glad när jag ser småbarn. Får alltid värsta leendet nuförtiden.

Jag ser verkligen fram emot den dagen då jag blir mamma (om jag nu blir det vill säga). Jag är helt säker på att den dagen kommer att vara den lyckligaste dagen i mitt liv. Är inte det livets höjdpunkt? Att bli förälder och bilda familj? Jag längtar i alla fall.

Jag vet inte, jag blir sjukt känslig när jag skriver detta. Känner att tårarna är på väg.


Någonting som rör mig som fan är relationen mellan en fader och hans dotter/son. Det är det finaste jag vet. Kärleken!

Det är riktig kärlek.

Shit, nu är tårarna här. Fan!

En man kan vara riktigt knas, en riktig gangster. Men när han får se sitt barn för första gången blir han till en helt annan man, han förändras till det bättre.
Jag vet inte vad det beror på riktigt, men jag tycker att det är helt fascinerande. Där har ni det, kärleken.


En av mina favoritlåtar handlar just om detta, relationen mellan far och son.

Jag blir så sjukt rörd varje gång jag lyssnar på den. Tårarna bara forsar ner precis som på ett litet barn.

Jag är en väldigt känslig person. Det har jag alltid varit.


 

Ken Ring - Kelian




Min syster

Innan jag går och lägger mig måste jag lägga in tre bilder som jag tog i somras (ja, det är höst nu) på min vackra syster.
Hon är så sjukt vacker! Älskar henne av hela mitt hjärta och då menar jag det.
Jag brukar retas med henne ibland när vi leker, att jag har somnat. Ligger på hennes säng och låtsas-snarkar.
Då kommer hon alltid och ger mig en fet (blöt) puss på kinden. Då kan jag inte låtsas mer utan börjar kittla och krama sönder henne så att hon skrattar som fan.
Sitter här och har största leendet samtidigt som jag skriver. Fyfan!
Syrran, jag älskar dig.






[Frissan ser lite pojk-aktig ut. I know! Var en idiotfrisör som inte
kunde klippa. Men well, det har växt ut ;) Ska fixa en fresh bild snart]

Här, mina kära läsare...

...får ni en sexig bild på mig ;) Såhär ser jag ut varje gång jag vaknar.


Varsågod och dröm mardrömmar ;) hihi


Fuck Fiona, JAG är Shreks riktiga fru.

Förlåt....

.......men jag är SJUKT nyfiken. Vilka är ni?!?! Besökarantalet stiger och jag har ingen aning om vilka ni är.
Är ni samma besökare som återvänder eller kommer det nya?

I love this gay guy!



Här har ni my homeboy! (skämt åsido)
Nej men den här killen är verkligen suverän på att lägga smink.
In fact, 10 ggr bättre än mig (a)
Hur ofta har man inte önskat att man hade en riktig gay friend?
Jag brukar önska det ganska ofta faktiskt. Så sjukt roligt det hade varit.
Inte en sån där irriterande bög som man bara vill bitchslapa (you know who)
utan mer en skön bög. En kille som man kan snacka tjej-stuff och spana på killar med *skratt*

Behind those brown eyes


RSS 2.0