T-shirts med tryck + Nisrin = SANT!

image22


Jag vet inte, jag tror faktiskt aldrig att jag kommer att tröttna på t-shirts med tryck, jag ÄLSKAR t-shirts med tryck. Speciellt med någon text på, antingen med ett budskap eller som helt enkelt är roliga. Dessa tre har jag förälskat mig extra mycket i, den första tycker jag bara är väldigt fin, med wonderwoman och allt på. Den andra, "I love nerds" är söt, och sen så stämmer det faktiskt lite, nördar kan vara otroligt sexiga med sina brillor på. Dock inte dessa finniga bleka nördar, som kan bli din värsta stalker, utan jag pratar mer om dessa snygga nördar, som inte vet om att de är snygga och därför blir ännu snyggare. Den tredje gillar jag texten på, "Don't be trashy, recycle". Man kan antingen uppfatta det som "don't be trashy = skräpa inte ner" eller "don't be trashy = var inte slampig/billig", vilket jag tycker är ganska kul. Sen gillade jag färgerna på den tredje, den gjorde mig konstigt nog glad.


Veckans to do....

Måndag (igår); Om jag minns rätt så var jag hos pappa igår.. gjorde inte så mycket.

Tisdag (idag); Idag har jag varit och storhandlat med mamma på city gross i kungens kurva, efter det var jag hos Nadia på tjejkväll. Jävligt många vart vi, men var riktigt kul.

Onsdag; Lite shopping ska göras i Skärholmen, förmodligen med Jessika. Skulle behöva sola, men får se om jag hinner det, annars får det bli på torsdag.

Torsdag; Om jag har tid, ska jag på morgonen gymma med Haifah. Efter det ska vi sitta barnvakt åt Yasmin, får se.. det kan bli så att jag får sitta barnvakt åt henne på morgonen med, eftersom Sara ska ha möte då. Om pappa kan tar han henne på morgonen så tar jag sedan över på eftermiddagen.

Fredag; Bio med Elina!

Lördag + Söndag; Spendera tid med min kära pappa hela helgen.


En till baby på väg..

image20

Bilden säger allt.

Skönhetstips á la irriterad hud vid rakning

image18

Brukar din hud bli irriterad när du rakar dig under armarna eller vid bikinilinjen? Applicera ett tunt lager vaselin på den känsliga huden nästa gång du ska raka dig. Vaselin gör att rakhyveln glider lättare och du slipper få irriterad, röd och kliande hud.

*skratt*

image17



Jag blev aldrig mobbad. Eller utstött. Eller utfryst. Som barn.

Men jag hade nog blivit det om min mamma hade klippt till min frippa och pumpat i mig onyttig mat, som honom på bilden.

Grabben på bilden är helt klart bortskämd. Troligtvis av mat. Och komenterar som: "Nej, Alfred, du är sötast av barnen" och den klassiska: "Det är insidan som räknas, Alfred. Glöm inte det".

Bör tilläggas att om jag hade sett ut som lille Alfred så hade jag slagit mig själv med en planka. Med spikar på.



Gud vad jag är ond! Sitter och skrattar arslet av mig. Hittade detta i en killes blogg, och tyckte att det var helt hilarious. Håller nästan med om att det lyser bortskämd om honom. "Jag är mammas lilla pojke", står det skrivet i pannan. Den där kommentaren "Det är insidan som räknas, Alfred. Glöm inte det" var nästan roligast.


GRATTIS JENNIFER OCH MARC TILL TVILLINGARNA!

image15

Efter många om och men har J.lo idag på morgonen (fredag) äntligen fött sina tvillingar. Allting gick bra och det vart en flicka och en pojke. Flickan föddes först, och därpå, 11 minuter senare kom den lilla pojken.
Ett stort gratis till de två lyckliga föräldrarna.


Mässan om utlandsstudier

image13

Tänkte berätta lite om mässan jag var på idag. Har länge funderat på att fortsätta mina studier på ett universitet/college utomlands efter att jag tagit studenten. Kommer förmodligen läsa antingen criminal justice, law eller psychology (det är åtminstonde det jag känner för just nu). När jag sedan fick höra talas om en mässa som skulle handla om just det bestämde jag och en kompis oss för att gå. Mässan ägde rum idag och vi var där. När vi då anländer till Lava (kulturhuset, t-centralen) hälsar en tjej på oss artigt och ber oss att skriva in oss i datorn för att vi sedan ska få en lapp med ett nummer på som ska sättas fast på jackan. När vi fått denna lapp går vi runt till massa bord där det sitter representanter från massa skolor, främst från USA och Australien. När vi går fram till vårt första bord märker vi snabbt att representanterna inte pratar svenska. Vi får då lite panik, inte för att vi inte KAN engelska, utan för att vi helt enkelt inte är vana att prata med amerikaner. Det hela gick dock bra och vi fick med oss massa broschyrer hem som jag snart ska börja läsa.


En bra fuktcreme behöver inte kosta skjortan.

image11

Tänkte ta och presentera min absoluta favorit ansiktskräm, nämligen blåvitts fuktcreme.
Jag har svårt för ansiktskrämer i alla former, då min hy lätt blir fet och finnig. När jag var på coop för ett bra tag sedan köpte jag denna, dels för att jag behövde någonting att återfukta ansiktet med men också för att den bara kostade 25 kronor. Man kan alltid testa tänkte jag, och det gjorde jag också. Det visade sig vara den bästa ansiktskräm jag någonsin köpt, min hy blev återfuktad men utan massa finnar och skit. Nu kan jag helt enkelt inte vara utan den. Så, för er som inte har lust att lägga ut en förmögenhet på en återfuktande ansiktskräm så finns denna på coop (konsum, forum, nära, extra) och kostar ca 25 spänn.

Beskyll inte mig för mina förfäders handlingar.

image10

Var inne och läste ett inlägg på en väns blogg och känner att jag måste skriva om det jag fick läsa här i min krönika. Inlägget handlade om henne, hur stolt neger hon är och hur illa hennes, som hon uttrycker det, bröder och systrar behandlades som slavar förr i tiden. Det fanns två meningar jag reagerade extra starkt på, "I de vitas ögon var de svarta mindre värda. De svarta var (enligt de vita) opålitliga och lata, ändå var det dem som bl.a. fick plocka bomull åt de vita". Jag la märke till hur ofta "de svarta" och "de vita" nämndes, och vart av någon anledning irriterad.

Varför dela in oss i två grupper? Varför öka segregationen ännu mer?
Jag är TRÖTT på indelningen av "vita" och "svarta". Jag är så satans trött att det finns inte.

Jag är vit, du är svart. So what? What difference does it make?

Mycket skulle många svara, men det är något jag vägrar tro på då vi alla i grund och botten är människor med lika värde och därför bör ha samma förutsättningar.
Jag är ledsen för det mina förfäder gjorde. Eller nej, vänta?! Det är jag inte alls!
Varför ska jag vara ledsen och ta på mig skulden för att jag är vit över någonting några okunniga människor gjorde för flera årtionden sedan. Vad har jag med deras dumheter att göra när jag inte ens var född? Ni (och då menar jag inte svarta, utan folk generellt) talar om hur fel det är med rasism, men ändå kan ni inte släppa taget om begreppet "svarta och vita". Kom nu inte och säg att det inte går, för jag tror att människan kan, om hon vill, bidra med en liten del. DU kan bidra med en förändring. Rasismen och rasfördelningen kanske inte upphör nu, men om man drar sitt strå till stacken kanske våra barnbarn slipper få uppleva det vi upplever. Känslan att bli förtryckt i samhället på grund av sin hudfärg. Jag tror att de flesta upplever det som att det för det mesta är svarta som blir förtryckta, men det min vän, är felaktigt. Jag vet att jag, som vit, inte skulle kunna åka till vissa platser då jag skulle bli jäkligt nedtittad. Rasism finns ÖVERALLT! Ett exempel på REN rasism är alla dessa afroamerikanska komedifilmer. Hur ofta skämtas det inte om vita, att vita är dumma och stela och si och så? Är inte det också en form av rasism? I så fall, varför uppmärksammas det inte lika mycket som det hade gjort om det hade varit tvärtom, dvs att det var svarta som var dumma och stela? Är det då helt okej att skämta om vita men inte om svarta? Varför är det så? Vad är det som har gjort det okej? Vad är det som har gjort det okej att skämta om hudfärger över huvudtaget? En hudfärg är trots allt en hudfärg och inget mer. Som Fredro Starr uttryckte det i en av sina låttexter "We're all the same color when you turn out the light". Vi är alla individer, vi är unika, men inte på grund av vår hudfärg. Sluta älta saker som hände för jag vet inte hur länge sedan, fokusera på nuet! Gårdagen var historia. Vi kan inte förändra det som varit. Men när allting kommer omkring är vi alla fortfarande gjorda av samma kött och blod vare sig vi är lila, gröna, svarta eller vita.
Tillsammans är vi starka.


GIFT DIG MED MIG!

452725-9

BEN & JERRY'S LIPBALM

452725-7


På senaste tiden har jag blivit helt besatt av Ben & Jerry's, helt klart den godaste glassen som finns.
För ett tag sen, hade Dervis med sig en sån här (se bild) liten söt sak till skolan. Jag vart helt förälskad.
Dessa finns dock inte i Sverige, vilket gjorde att jag tyvärr inte kunde skaffa mig en.
Alldeles nyss kikade jag runt lite på tradera och gissa vad jag hittar, BEN & JERRY'S LIPBALM!!!
Tror faktiskt att jag ska ta och lägga ett bud.
Då kan jag gå runt med min favoritglass i fickan, utan att den smälter.
99 spänn kostar dem, jag vet inte om det är värt det då de inte är speciellt stora.
Vad tycker ni? Ska jag slå till eller ej?

HEMSKT!

452725-10

Satt på en tråkig lektion idag och tittade runt lite på youtube, där fann jag en video med massa bilder på olika idominbrudar, bla den här tjejen. Är det bara jag som tycker att det ser helt jävla patetiskt ut? Ser precis ut som en tvååring som fått tag i en kajalpenna och missbrukat den rejält i hela ansiktet. I mean, rita sig själv i ansiktet? Hello? När gjorde man det liksom? Om man ens gjorde det, tror nästan att man till och med visste bättre som tvååring. By the way, notera också de äckligt vita läpparna, varför förödmjuka sig själv på det sättet? I seriously don't get it.

SOMMAR PÅ INGÅNG SNART?

452725-8

Två stycken väldigt söta klänningar om jag får säga det själv. Ursnygga i sommar tillsammans med en fin solbränna. Finns så mycket fina kläder till sommaren, och det gör att min längtan dit bara blir större. Sommaren är nog vad de flesta längtar till just nu, efter all kyla och mörker.

SKINNY VS CURVY?

452725-7
2000                             VS                                    1950

MIN DRÖMAPA!

452725-3


När jag såg denna bild på en blogg började jag tänka tillbaks på när jag var kanske sisådär fem år. Jag hade sett en film med en liten apa och blivit helt förälskad i den. Det resulterade i att jag tjatade på mamma om en egen liten apa i en hel månad. Jag kunde helt enkelt inte släppa det, jag ville ha en apa! Självklart sa min mamma nej och jag vart helt förkrossad. "Vi kan inte ha en apa som förstör hela huset" sa hon.
Hur som helst, jag tycker än idag att apor är fruktansvärt söta. Men jag skulle ALDRIG kunna ha en hemma. Förstår vad mamma menade idag, den skulle riva runt och ta sönder rubb och stubb. Fast iofs, det tänkte man ju inte på som liten.

FRUSTRERANDE!!

452725-2


Idag när jag sitter på tunnelbanan, på väg till pappa, ser jag en tjej på perrongen i Vårberg.
Tittar åt hennes håll rent reflexmässigt och lägger märke till hennes bakdel som ser otroligt konstig ut.
 När jag sedan tittar lite mer noggrannt förstår jag VARFÖR den ser konstig ut, hon har ju fan bara leggings!
Det absolut fulaste jag vet är när man använder leggings som byxor. LEGGINGS ÄR INTE BYXOR!! Leggings är ungefär som strumpbyxor, dvs ska man ha leggings bör man ha någon längre topp/klänning som täcker rumpan, kan se jävligt osmickrande ut annars. Så girls, take my advice, använd INTE leggings som byxor, i 99% av fallen ser det förjävligt ut!

2010!

452725-1



Okej, jag tänkte berätta lite om mina och Jessikas planer för 2010. Vi har nämligen gjort en pakt om att när vi tar studenten 2010, ska vi åka på en resa med fest, sol och bad. Vart vet vi inte riktigt än, men det lutar åt Grekland. Jag tror nog att jag vill tillbaks till Zante, hade så kul när jag var där sist, men det verkar som att Jessika vill till Rhodos (av en anledning, som jag tyvärr inte tänker tala om här i bloggen). Hur som helst, det är två år kvar och mycket händer på två år så vi får se. Vet i alla fall att jag kommer behöva samla jävligt mycket pengar, men det tänker jag inte börja med än utan efter sommaren någon gång. 
                            
Tack och hej! Sitter på en lektion som handlar om näringslära, och känner att jag nu ska vara lite duktig och hänga med.

Jaha..

Just nu befinner jag mig på en svensklektion.  Hade jätte svårt att vakna idag, trots att jag hade sovmorgon. Kom dock BARA 4 minuter sent, vilket inte är bra, men det kunde ha varit mycket värre om jag känner mig själv rätt.

Vad händer idag? No idea faktiskt.. åtminstonde inte än.
Slutar i alla fall 15:30 idag, vi får se vad som händer efteråt.


HEJ EVERYONE! Förmodligen ingen som läser nu men whatever..

Tjingeling! Tänkte ta och presentera mig, Nisrin heter jag. Detta är min nystartade blogg som jag ska försöka skriva regelbundet i. Vad kommer den då handla om? Allt! Politik, mode, dumheter, skvaller, drömmar, glädje & sorg, skitsnack... du kommer att få läsa om allt.

RSS 2.0